Choose your region
Werken bij Pipelife!
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Renoflow project Uithoorn

Ingeklinkte veengrond in Uithoorn is weer op peil door toepassing van Pipelife Renoflow inspectieputten en infiltratiebuizen.

Pipelife maakt van probleem dé oplossing

Op 1 november jl. stond er een artikel over werkenbijpipelife.nl in het Noordhollands Dagblad. Klik verder om het volledige artikel te lezen.

Schoon drinkwater voor nu en later in Heerenveen

Door toepassing van 450mm PE waterleidingen van Pipelife bij de uitbreiding van het waternetwerk op het Internationaal bedrijvenpark Friesland wordt voldaan aan de toegenomen drinkwaterbehoefte aldaar.

Brons voor Pipelife Nederland

Op 17 oktober, op de internationale kunststofbeurs ‘K2019’ in Dusseldorf, is Pipelife Nederland uitgeroepen tot bronzen winnaar tijdens de uitreiking van de Inovyn awards in de categorie ‘Duurzame innovaties’.

Pipelife PVC en PE leidingen blijken twee maal zo duurzaam

De PVC en PE leidingen van Pipelife gaan meer dan 100 jaar mee. Dit is onlangs bewezen door TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association).

Pipelife waarborgt continuïteit drinkwater Almere

Dankzij de PE buizen van Pipelife is de continuïteit van het Almeerse drinkwater weer gewaarborgd.

Pipelife zorgt voor droge voeten in nieuw sportcomplex Den Burg

Op Texel wordt momenteel gewerkt aan één van de meest duurzame sportcomplexen in Nederland. Pipelife draagt hier aan bij door de levering van Renoflow inspectieputten in combinatie met Pragma infiltratieleidingen.

Een unieke stap op de CO2-Prestatieladder!

Pipelife Nederland is de eerste en enige kunststof leidingfabrikant die in het bezit is van het certificaat niveau 5. Een resultaat om trots op te zijn!

Elektro 2019

Op 24, 25 en 26 september zijn wij te vinden op de vakbeurs Elektro 2019. Bezoek ons op stand 120 en laat je informeren over onze huidige en nieuwe producten op elektro-gebied.

Installatie vakbeurs

Pipelife presenteert van 10 tot en met 12 september, tijdens de Installatie vakbeurs te Hardenberg een compleet nieuw binnenrioleringsysteem: 'Master 3 PLUS'. Bezoek ons op stand 502 in hal 5.
globe