Choose your region
Werken bij Pipelife!
Contact · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Bezoek ons op de VSK

4 t/m 7 februari staat Pipelife op de vakbeurs VSK in de Jaarbeurs te Utrecht. Hier presenteren wij nieuwe producten in ons assortiment binnenriolering MASTER 3 PLUS en onze flexibele voorgeïsoleerde leidingsystemen voor verwarming en koeling.

Een solide en beheersbare basis met Pipelife SpaRc IT boxen

Bij ontwikkeling van het project Triarchium II aan de Vrouw Avenweg in Den Haag is gekozen voor het plaatsen van 600 Pipelife SpaRc IT boxen en 200 grondplaten.

Een unieke stap op de CO2-prestatieladder!

Pipelife Nederland is de eerste en enige kunststof leidingfabrikant die in het bezit is van het certificaat niveau 5. Een resultaat om trots op te zijn!

Nieuw: Klikconnector

Van verbindingsmof tot kastmof; ontmoet onze ‘klikconnector’. Ideaal hulpstuk om een flexibele buis snel, eenvoudig en trekvast in een verdeelkast te monteren.

Ideaal afschuingereedschap

Heb jij hem al? Onze superhandige Pipelife Spinnpro?? Ideaal gereedschap voor het afschuinen van kunststof buizen. Eenvoudig in gebruik, snel en bovendien verstelbaar!

Pipelife is weer een Kiwa certificaat rijker!

De Aquagrip XL 400 koppeling is vanaf nu gecertificeerd volgens de KIWA BRL-17301.

SoluForce oplossingen

Oplossingen van SoluForce leggen een perfecte link tussen de olie-&gasindustrie én de belangrijkste toekomstige energiedrager: waterstofgas.

Renoflow project Uithoorn

Ingeklinkte veengrond in Uithoorn is weer op peil door toepassing van Pipelife Renoflow inspectieputten en infiltratiebuizen.

Pipelife maakt van probleem dé oplossing

Op 1 november jl. stond er een artikel over werkenbijpipelife.nl in het Noordhollands Dagblad. Klik verder om het volledige artikel te lezen.

Schoon drinkwater voor nu en later in Heerenveen

Door toepassing van 450mm PE waterleidingen van Pipelife bij de uitbreiding van het waternetwerk op het Internationaal bedrijvenpark Friesland wordt voldaan aan de toegenomen drinkwaterbehoefte aldaar.
globe