Choose your region
Werken bij Pipelife!
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Pipelife op Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer

Van 19 tot en met 21 maart is Pipelife te vinden op Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer.

Pipelife trotse gastspreker bij Infra Bindt Kennisplein

Op 6 en 7 maart is Pipelife trotse gastspreker bij Infra Bindt Kennisplein bij SPG Noord-Holland (Infravak). Infra Bindt zet zich in voor de infrabranche in Noord-Holland.

Prachtige certificeringen voor Pipelife!

Met trots delen wij mee dat Pipelife certificaten voor MVO Prestatieladder niveau 4 en ISO 14001 in ontvangst heeft mogen nemen.

Infratech 2019: een succes!

Wij danken alle bezoekers van onze stand op de Infratech 2019! Een succesvolle beurs met maar liefst 22.503 bezoekers en ruim 600 exposanten op de uitverkochte beursvloer!

Bezoek Pipelife op de Infratech 2019

Pipelife is volgende week uiteraard vertegenwoordigd op de InfraTech in Rotterdam Ahoy. Laat u informeren over onze innovaties en onze duurzame visie op de toepassing van kunststof. En... kans op een fantastische prijs!

Flexibele Preflex buizen in de tunnelgietbouw

Een doorbraak in de tunnelgietbouw! De voorbedrade flexibele Preflex buizen van Pipelife zijn nu ook goed verwerkbaar in de tunnelgietbouw.

Fijne feestdagen!

Pipelife wenst iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde! Vanaf 2 januari zijn wij u graag weer van dienst.

Warmtebedrijf Ede kiest voor leidingen van Pipelife

Pipelife levert voorgeïsoleerde leidingen voor warmtedistributie aan Roseboom Ede en Nijkamp Aanneming. Deze leidingen worden in Ede gebruikt bij het aansluiten van 78 nieuwbouwwoningen op stadsverwarming.

Gemeente Koggenland kiest voor de producten van Pipelife

Op 30 oktober jongstleden is gestart met de verkoop van de eerste 24 woningen van het nieuwbouwproject De Tuinen van Ursem.

Pipelife op Vakbeurs Klimaat in Houten

Donderdag 8 november vindt Vakbeurs Klimaat plaats in Expo Houten. Dé beurs over de groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimte van de toekomst. Bezoek Pipelife op stand 2.2.33
globe