Choose your region
Werken bij Pipelife!
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Installatie vakbeurs

Pipelife presenteert van 10 tot en met 12 september, tijdens de Installatie vakbeurs te Hardenberg een compleet nieuw binnenrioleringsysteem: 'Master 3 PLUS'. Bezoek ons op stand 502 in hal 5.

Buizen schuinen op projectlocatie

Het verstelbare afschuingereedschap van Pipelife, de SpinnPro, is met succes getest bij een spoedreparatie van een leidingbreuk door een Senior-Monteur van Vitens.

SoluForce gecertificeerd voor waterstoftoepassingen

SoluForce (onderdeel van Pipelife B.V.) heeft samen met Groningen Seaports een Flexible Composite Pipe (FCP of RTP) -systeem ontwikkeld voor waterstoftoepassingen tot 42 bar.

Speciale PE demi-waterleiding

Voor Evides Industriewater heeft Pipelife Nederland in totaal 14 kilometer PE-waterleiding met een diameter van 450mm geproduceerd. Een afwijkende maat, speciaal voor toepassing voor een project in Europoort.

Willem-Alexander opent waterstofinstallatie Hystock

Koning Willem-Alexander heeft op woensdagochtend 26 juni de groene waterstofinstallatie HyStock van Gasunie in Veendam geopend.

Belangrijke informatie over de levering van uw bestelling(en)

Als gevolg van saneringswerkzaamheden zijn wij genoodzaakt ons magazijn te sluiten van maandag 29 juli tot en met maandag 5 augustus 2019.

Stalen drinkwaterleidingen eruit en Pipelife PVC leidingen erin

Bij een omvangrijk bouwproject in Amsterdam-Noord, project Elzenhagensingel, worden momenteel nieuwe drinkwaterleidingen gelegd.

Gevaarlijke gasleidingen in Nederland dienen versneld te worden vervangen

Hierop dringt toezichthouder SodM (Staatstoezicht op de Mijnen) aan in haar onderzoeksrapport van 6 juni jl.

Duurzame drainageputten voor elke situatie

Ze hebben iets weg van een octopus maar het zijn natuurlijk Renoflow PP drainage putten van Pipelife.

Uniek PE ∅710 leidingtracé

Nog niet eerder werd er in Nederland een 1.872m lang leidingtracé aangelegd d.m.v. horizontale gestuurde boring met PE100 buis met een 710mm diameter.
globe