Choose your region
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Bezoek Pipelife op de Infratech 2019

Pipelife is volgende week uiteraard vertegenwoordigd op de InfraTech in Rotterdam Ahoy. Laat u informeren over onze innovaties en onze duurzame visie op de toepassing van kunststof. En... kans op een fantastische prijs!

Flexibele Preflex buizen in de tunnelgietbouw

Een doorbraak in de tunnelgietbouw! De voorbedrade flexibele Preflex buizen van Pipelife zijn nu ook goed verwerkbaar in de tunnelgietbouw.

Fijne feestdagen!

Pipelife wenst iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde! Vanaf 2 januari zijn wij u graag weer van dienst.

Warmtebedrijf Ede kiest voor leidingen van Pipelife

Pipelife levert voorgeïsoleerde leidingen voor warmtedistributie aan Roseboom Ede en Nijkamp Aanneming. Deze leidingen worden in Ede gebruikt bij het aansluiten van 78 nieuwbouwwoningen op stadsverwarming.

Gemeente Koggenland kiest voor de producten van Pipelife

Op 30 oktober jongstleden is gestart met de verkoop van de eerste 24 woningen van het nieuwbouwproject De Tuinen van Ursem.

Pipelife op Vakbeurs Klimaat in Houten

Donderdag 8 november vindt Vakbeurs Klimaat plaats in Expo Houten. Dé beurs over de groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimte van de toekomst. Bezoek Pipelife op stand 2.2.33

Renoflow putten en PVC Renofort buizen en hulpstukken voor Den Burg, Texel

Vanaf begin oktober werkt aannemer Westerlaken B.V. in het centrum van Den Burg aan het vervangen van de riolering en de bestrating. Pipelife levert voor dit project de Renoflow inspectieputten en PVC Renofort buizen en hulpstukken.

Klaar voor waterstof dankzij unieke kunststof leidingen

Een mooi artikel vandaag in het Noordhollands Dagblad: Directeur Mark van Loon vertelt over de winst van Northern Enlightenmentz 2018 en over de geschiktheid van de leidingen van Pipelife voor waterstof.

Pipelife en Groningen Seaports winnen Northern Enlightenmentz 2018!

Tijdens het Eemsdeltavisiecongres zijn Pipelife (met de SoluForce productlijn) en havenbeheerder Groningen Seaports uitgeroepen tot winnaar van de Northern Enlightenmentz 2018.

Stem voor Pipelife als finalist Northern Enlightenmentz!

Welke innovatie uit het noorden kan de groene industriële revolutie veroorzaken? Dit jaar is Pipelife samen met Groningen Seaports een van de finalisten.
globe