Choose your region
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Stem voor Pipelife als finalist Northern Enlightenmentz!

Welke innovatie uit het noorden kan de groene industriële revolutie veroorzaken? Dit jaar is Pipelife samen met Groningen Seaports een van de finalisten.

Pipelife op Vakbeurs Energie

Pipelife is vertegenwoordigd op Vakbeurs Energie in de Brabanthallen 's Hertogenbosch, het platform voor wie met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Bezoek ons op stand 04.C007.

The Green Village: duurzaam wonen en leven

Op maandag 1 oktober vond de start van de bouw van het waterstofnet in The Green Village plaats. The Green Village is een proeftuin voor duurzame innovaties, op de campus van de TU Delft.

PP Pragma Infiltratiesysteem en vuilwatersysteem voor Holterwegzone in Deventer

Werk in uitvoering aan de Holterwegzone in Deventer: Pipelife levert via De Leidinggroothandel te Haaksbergen onder meer 420m PP Pragma Infiltratiesysteem 500m en PP Pragma vuilwatersysteem aan NTP Groep uit Enschede.

14 km Pipelife PVC riolering voor nieuwe woonwijk Hooghkamer

Pipelife levert via Joosten Kunststoffen 14 km PVC riolering, 6 km drainagebuis en 5.300 hulpstukken voor de realisatie van de nieuwe woonwijk Hooghkamer in Voorhout.

The Ocean Cleanup van start!

Pipelife is trotse partner van The Ocean Cleanup. Een stichting die technologieën ontwikkelt om plastic afval uit de oceanen te verwijderen.

450km buis voor onderwaterdrainage in polder Lange Weide

Pipelife levert 450km buis voor onderwaterdrainage in het veenweidegebied polder Lange Weide. Het doel hiervan is om bodemdaling te vertragen en CO2 uitstoot te verminderen.

Pipelife SpaRc Infiltratie Box voor nieuw Boxcomplex in Waalwijk

Voor het nieuwe Boxcomplex in Waalwijk stelde de gemeente als eis dat de hemelwaterafvoer ontkoppeld moet worden. Hiermee wordt overbelasting van de riolering en wateroverlast als gevolg van hevige regenbuien voorkomen.

Renoflow RG straat- en trottoirkolken in Wervershoof

Tijdens het herstraten van de Kalverstraat en Bonstraat te Wervershoof heeft de Gemeente Medemblik de gelegenheid benut om gelijktijdig met de nieuwe klinkers, tegels en trottoirbanden de kolken te vervangen en/of te verplaatsen.

Project nieuw dorp Hoef en Haag

Tussen Vianen en Hagestein wordt een compleet nieuwe dorp gebouwd: Hoef en Haag. Pipelife levert voor dit project de materialen voor het complete rioleringsstelsel via Joosten Kunststoffen aan Aannemersbedrijf Van der Lee.
globe