Choose your region
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Huidige gasnet geschikt te maken voor waterstof

Als huizen en bedrijven in de komende decennia van het gas af gaan, kunnen de leidingen voor aardgas wellicht een tweede leven krijgen. Het is mogelijk om ze te gebruiken voor duurzame gassen, zoals waterstof.

2550 meter PE buis ten bate van middenspanningskabel in Enkhuizen

Momenteel werkt Klever Boor- en Perstechniek in opdracht van Stam & Co aan de boring van Liander hoogspanningsverdeler Enkhuizen naar Enza Zaden, bestemd voor een middenspanningskabel.

Project Galjoenstraat Den Helder

Werk in uitvoering door Aannemingsbedrijf J.J. Meijer in de Galjoenstraat in Den Helder! Voor dit mooie project heeft Pipelife PP Pragma ID800 en een inspectieput ID800 mogen leveren

Pipelife en Waternet: samen op weg naar circulaire leidingen

Kunnen afval- en drinkwater leidingen duurzamer worden uitgevoerd? Hoe vooruitstrevend is Waternet hierin? Om deze vragen draaide het tijdens de lunchlezing op 29 mei bij Waternet in Amsterdam.

Groningen Seaports en Pipelife ontwikkelen infrastructuur voor groene waterstof

Groningen Seaports en Pipelife hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om de infrastructuur voor het transport van groene waterstof aan te leggen in de haven van Delfzijl en in de Eemshaven. Lees meer in het persbericht.

Bezoek Pipelife op de IFAT 2018 in München

Op 's werelds meest toonaangevende beurs voor milieutechnologie zal Pipelife de nieuwste mogelijkheden voor regenwatergebruik presenteren - de Pipelife Raineo oplossing.

Building Holland: hét innovatie event

Van 17 t/m 19 april vindt Building Holland plaats in de RAI Amsterdam. Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoedsector. Pipelife mag hier uiteraard niet ontbreken.

Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer

Vandaag en morgen is Pipelife te vinden op de beurs Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer. Bezoek onze stand (H17) en we vertellen je graag meer over het exclusieve partnership met het Belgische Terrendis.

Bezoek ons op Light + Building!

Deze week is Pipelife vertegenwoordigd op Light + Building in Frankfurt am Main: Europa’s grootste beurs op het gebied van verlichting en bouwtechnologie. Bezoek ons in hal 8, stand B40.

Duurzaam Verwarmd 21 en 22 maart

Op 21 en 22 maart zijn wij te vinden op de beurs Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer. Bezoek onze stand (H17) en laat je informeren over het exclusieve partnership met het Belgische Terrendis.
globe