Choose your region
Werken bij Pipelife!
Contact · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Maatregelen COVID-19

Lees hier meer over onze genomen COVID-19 maatregelen en mogelijke nieuwe ontwikkelingen. Alleen samen krijgen we het Corona-virus onder controle.

Geluidsarme MASTER 3 Plus van Pipelife toegepast in ‘Mr. Jigs’ hotel te Venlo

Voor de realisatie van de binnenriolering in het nieuwe hotel ‘Mr. Jigs’ in Venlo koos Wil Ruhl Installatietechniek voor het complete en geluidsarme systeem ‘MASTER 3 Plus’ van Pipelife.

Revolutionaire 3D-productiewijze maakt Pipelife PRO-inspectieputten tot unieke oplossing.

Revolutionaire 3D-productiewijze maakt Pipelife PRO-inspectieputten tot unieke oplossing voor riolering en afvalwater.

Compleet Pipelife leidingsysteem voor woonwijk

Compleet Pipelife rioleringssysteem voor woonwijk Lierkwartier in De Lier. Beide rioolstelsels, voor vuil en schoon water, bestaan uit PVC afvoerbuizen en slagvaste PP Renoflow inspectieputten.

Focus op duurzame inzetbaarheid

“Duurzame inzetbaarheid geven we veel aandacht”, vertelt een enthousiaste Liesbeth Wolters, HR-adviseur, in een interview met Arboned. Klik hier om verder te lezen.

Een solide en beheersbare basis met Pipelife SpaRc IT boxen

Bij ontwikkeling van het project Triarchium II aan de Vrouw Avenweg in Den Haag is gekozen voor het plaatsen van 600 Pipelife SpaRc IT boxen en 200 grondplaten.

’Plastic fantastic’ in de Drom

Pipelife-directeur Mark van Loon vertelt op de tweede duurzaamheidsavond van Cinema Enkhuizen over de innovaties in de plasticindustrie.

Een unieke stap op de CO2-prestatieladder!

Pipelife Nederland is de eerste en enige kunststof leidingfabrikant die in het bezit is van het certificaat niveau 5. Een resultaat om trots op te zijn!

Ideaal afschuingereedschap

Heb jij hem al? Onze superhandige Pipelife Spinnpro?? Ideaal gereedschap voor het afschuinen van kunststof buizen. Eenvoudig in gebruik, snel en bovendien verstelbaar!

Pipelife is weer een Kiwa certificaat rijker!

De Aquagrip XL 400 koppeling is vanaf nu gecertificeerd volgens de KIWA BRL-17301.
globe