Choose your region
Werken bij Pipelife!
Contact · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Coronavirus: bezoek door externen

Coronavirus: bezoek door externen

Binnen Pipelife zien wij geen reden tot paniek, maar stellen we wel een reeks aanvullende maatregelen in werking die er voor zorgen dat de risico's voor ons personeel zo klein mogelijk blijven.

Focus op duurzame inzetbaarheid

“Duurzame inzetbaarheid geven we veel aandacht”, vertelt een enthousiaste Liesbeth Wolters, HR-adviseur, in een interview met Arboned. Klik hier om verder te lezen.

Een solide en beheersbare basis met Pipelife SpaRc IT boxen

Bij ontwikkeling van het project Triarchium II aan de Vrouw Avenweg in Den Haag is gekozen voor het plaatsen van 600 Pipelife SpaRc IT boxen en 200 grondplaten.

’Plastic fantastic’ in de Drom

Pipelife-directeur Mark van Loon vertelt op de tweede duurzaamheidsavond van Cinema Enkhuizen over de innovaties in de plasticindustrie.

Een unieke stap op de CO2-prestatieladder!

Pipelife Nederland is de eerste en enige kunststof leidingfabrikant die in het bezit is van het certificaat niveau 5. Een resultaat om trots op te zijn!

Ideaal afschuingereedschap

Heb jij hem al? Onze superhandige Pipelife Spinnpro?? Ideaal gereedschap voor het afschuinen van kunststof buizen. Eenvoudig in gebruik, snel en bovendien verstelbaar!

Pipelife is weer een Kiwa certificaat rijker!

De Aquagrip XL 400 koppeling is vanaf nu gecertificeerd volgens de KIWA BRL-17301.

SoluForce oplossingen

Oplossingen van SoluForce leggen een perfecte link tussen de olie-&gasindustrie én de belangrijkste toekomstige energiedrager: waterstofgas.

Renoflow project Uithoorn

Ingeklinkte veengrond in Uithoorn is weer op peil door toepassing van Pipelife Renoflow inspectieputten en infiltratiebuizen.

Pipelife maakt van probleem dé oplossing

Op 1 november jl. stond er een artikel over werkenbijpipelife.nl in het Noordhollands Dagblad. Klik verder om het volledige artikel te lezen.
globe