Image picture

Het denken over onze toekomst maakt deel uit van ons leven. Laten we het vandaag vormgeven voor een betere toekomst.

#future

We zullen niet achterover leunen en wachten tot de toekomst zich aandient. Klimaatverandering, vervuiling, verstedelijking, een sneller dan ooit veranderende en door data gedreven maatschappij, nieuwe technologieën, etc., dit zijn slechts enkele van de modewoorden van onze tijd.

We zien dit als een oproep om de toekomst in eigen hand te nemen. We hebben de knowhow, de creativiteit, de partners en de drive om te anticiperen op toekomstige behoeften en ons snel aan te passen aan het onvoorspelbare.

Pipelife wint RIONED innovatieprijs met duurzame Durofort buis

Onlangs namen wij vol trots de RIONED innovatieprijs in ontvangst voor onze Durofort buis. De Durofort buis is de éérste rioolbuis die voor 100% van gebruikt PVC is gemaakt. De buis kan na gebruik weer opnieuw gerecycled worden. Het behalen van deze prijs is voor ons een extra stimulans om vol in te blijven zetten op duurzaamheid.

Frank Terpstra met RIONEDinnovatieprijs
© Foto Stichting RIONED

Waterstof, het groene gas van de toekomst

Over niet al te lange tijd stappen we allemaal over van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Een veelbelovend groen alternatief voor aardgas, is waterstof. De gasleidingsystemen van Pipelife zijn geschikt voor het transport van waterstof. Onze gasleidingen en hulpstukken zijn gekeurd door keuringsinstantie KIWA Gastec. Ze zijn geschikt voor bijmenging tot en met 100% waterstof.

Image picture

Slimme oplossingen voor complexe problemen

Data inzetten voor betere inzichten en nog schoner en veiliger drinkwater. Voorkom overstromingen met een slim regenwaterbeheersysteem dat je precies laat weten wanneer een overstroming op de loer ligt of waar de zwakke punten van het systeem zich bevinden. Laat je informeren en ontdek hoe jij onze slimme oplossingen kunt gaan gebruiken!

Echte innovatie is het voorzien van wat mensen nodig hebben, voordat ze dat doen.

Zoran Davidovski, R&D en Innovation Officer, Pipelife

Wij zijn niet voor niets een toonaangevende internationale fabrikant van leidingoplossingen. Om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van een voortdurend veranderende wereld, ontwikkelen we niet alleen onze processen en producten, maar ook onszelf voortdurend. 

Zoran Davidovski

Wij stimuleren innovatie

Innovatie hoeft niet altijd op de eerste plaats te komen, het gaat er ook om de dingen beter te maken. Onze R&D-afdeling heeft een zeer duidelijk doel: het voortdurend uitdagen van de status quo en het anticiperen op toekomstige behoeften met duurzame oplossingen.

In ons streven om onszelf voortdurend uit te dagen en ideeën te ontwikkelen, lanceerden we in 2009 "Ideas & More" voor de medewerkers van Pipelife om hun creatieve spieren te spannen en innovatieve oplossingen te vinden voor productieprocessen, afval, recyclage en milieuontwikkelingen. 

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.

Pipelife

Innovatieve oplossingen

Om onze huizen en steden veerkrachtiger te maken, hebben we echt innovatieve producten en oplossingen nodig, niet alleen productverfijningen. Daarom vindt u op deze pagina alleen echt baanbrekende oplossingen die onze leefomstandigheden in de toekomst bewijzen.


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Deel:

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail