Deel:

Rioleringssysteem met maatwerk Renoflow inspectieputten

4 maart 2021 | 5 min lezen

Rioleringsysteem met maatwerk Renoflow inspectieputten

In Oudenhoorn, op de grens van het dorp en de polder, is aannemer Verboon Maasland gestart met het bouwrijp maken van nieuwbouwwijk De Akkerranden. Het gebied wordt in twee fases ontwikkeld.

Voor de eerste fase wordt onder leiding van hoofduitvoerder Sil Verboon een Pipelife Nederland B.V. rioleringssysteem aangelegd bestaande uit: 43 maatwerk Renoflow inspectieputten, 750 meter bruine PVC buis voor de afvoer van vuil water en 1500 meter grijze PVC buis voor de afvoer van het schone hemelwater.

De modulaire Renoflow inspectieput met een vlakke bodem met stroomprofiel is vervaardigd van hoogwaardig slagvast Polypropyleen (PP). Dit duurzame materiaal is bestand tegen de zwaarste omstandigheden. De Renoflow put wordt vervaardigd uit ringelementen met een hoge stijfheidsklasse, oplopend tot SN8. Ook de binnenwand van de Renoflow inspectieput is glad, zodat het afvoerwater een goede doorstroming behoudt en vuil weinig kans tot aanhechting heeft. De Renoflow is hoog chemisch resistent en voorzien van KOMO-keur.

Deel:

Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail