Easyvoltplus-Headerbeeld-2023

Nieuw: EASYVOLTPLUS INBOUWDOOS

PIPELIFE INTRODUCEERT DE EASYVOLTPLUS INBOUWDOOS

Met een slim & compleet elektro assortiment maakt Pipelife installeren makkelijk. Naast buizen, koppelstukken en bevestigingsmaterialen zijn er nu ook de EasyvoltPlus inbouwdozen. Het assortiment omvat een ronde inbouwdoos, een ovale voor dubbele wandcontactdozen en een hollewand inbouwdoos. De ronde en ovale inbouwdozen zijn geschikt voor montage in de steense muur, kalkzandsteen, massief gips en gasbeton. De hollewand inbouwdoos is toepasbaar in zowel open als gesloten hollewand-systemen.

PL_Productbeeld_PL50SW15_pluspunten

ELEKTRO

In 1948 introduceerde Pipelife als eerste in Europa de kunststof installatiebuis. Deze kunststof buis verdrong de stalen buis en wordt sindsdien massaal toegepast voor elektrische installaties. Elektroproducten van Pipelife kenmerken zich door de hoge kwaliteit, lange levensduur, hoge chemische resistentie, brandwerendheid, complete programma’s en de gunstige prijs. Dankzij de samenwerking met onze klanten en ons ervaren en gedreven team van experts verleggen we continu grenzen en ontwikkelen we vernieuwende producten en systemen.

Elektro assortiment

SLIM & COMPLEET

Wij weten wat er speelt in jouw wereld. En daar stemmen we onze producten zo goed mogelijk op af. Ons totaal assortiment maakt installeren makkelijk.
Wij houden onze kennis en service graag op hoog niveau. Dus heb je suggesties of ideeën? Neem contact op en daag ons uit!

UITGELICHT: Pipelife torx-schroefclip

Professionele montage van starre en flexibele buizen

De Pipelife Torx-schroefclip is geschikt voor professionele montage van zowel starre als flexibele buizen in de diameter 16 t/m 20mm. De clip is sterk en gemaakt van hoogwaardig kunststof. De Torxkop geeft de schroef een goede grip. Deze combinatie zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging. 

 

 

 

 

UITGELICHT: Pipelife S-clip

Buizen slim en snel fixeren aan tralieliggers of staalmatten

Wij ontwikkelden de Pipelife S-clip speciaal voor het ophangen van flexibele buizen aan tralieliggers of staalmatten. De Pipelife S-clip is met name geschikt voor gebruik in tunnelbouw en bij breedplaatvloerdelen. De clip is robuust en gemaakt van hoogwaardig kunststof. Met de unieke Pipelife S-clip bevestig je handig en snel flexibele buizen met een diameter van 16 t/m 20mm.

PL_S-CLIP_BLACK 

 

Prefab elektro

Makkelijk en snel elektrotechnische installaties monteren

Fotoshoot elektro installatie de Kwekerij Utrecht
Fotoshoot elektro installatie de Kwekerij Utrecht

Nieuws en Projecten

Prefab bouwen met Pipelife

De bouwwereld staat voor grote uitdagingen, nu én in de toekomst. Veeleisende omstandigheden zoals circulair bouwen, stijgende bouwkosten, arbeidstekorten en woningnood vragen om een nóg duurzamer en efficiënter bouwproces. Een uitdaging die wij graag samen met alle bouwpartners aanpakken.

Zoals samen prefab bouwen. Met onze prefab systemen kun jij met minder mensen toch duurzamer, efficiënter en sneller bouwen. Prefab complex? Voor jou niet. Want met onze prefab systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering wordt prefab makkelijk!

Samen prefab bouwen

Makkelijk en snel elektro installatie monteren

Jouw leven, als elektrotechnisch installateur, makkelijker maken

Elektriciteit speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Wij maken jouw leven, als elektricien, makkelijker. Géén gesjouw meer met zware rollen of buizen, niet meer knippen en strippen en geen getrek met draden. Daarnaast ook nog meer projecten realiseren in dezelfde tijd óf juist meer tijd over om andere werkzaamheden te doen. Hoe? De Preflex Spider van Pipelife biedt jou de oplossing. 

Pipelife Pre-connect elektro installatie 'Spin'

Prefab elektro installatie in nieuwbouw te Almelo

In Almelo worden, volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen, 67 nieuwe sociale huurwoningen gebouwd. Gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een grondwaterpomp.

Loohuis installatiegroep is verantwoordelijk voor de installaties in alle woningen en kiest voor onze prefab elektro installatie. Hierdoor bespaart de projectleider op montage-uren en is hij door de eenvoudige installatie veel flexibeler met de inzet zijn medewerkers. 

08-11-2021: Productie: Pipelife
In opdracht van Pipelife fotografeerde NESimages/Bulderfotografie een reportage of het prefab aanleveren van electra.

Focus op duurzame inzetbaarheid

De werknemers van Pipelife uit Enkhuizen hebben hart voor de zaak. Om die betrokkenheid te belonen en stimuleren zijn er allerlei initiatieven binnen het bedrijf. “Duurzame inzetbaarheid geven we veel aandacht”, vertelt een enthousiaste Liesbeth Wolters, HR-adviseur.

Nieuws_EB_Componentenbeheer

Meer weten? Vraag het onze experts!

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 228 355 694

Contactfoto Leon Ronde

Leon Ronde

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 6 21 36 25 19

0228-55696

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 35 24 64

Contactfoto Bart Bingen

Bart Bingen

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 30 22 23 20

Erik Venema

Erik Venema

Sales Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 89 43 05

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 15 18 89 63

Contactfoto Jan van Meegdenburg

Jan van Meegdenburg

Business Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 22 39 48 75

Cor Vis

Business Manager

Bouw & Installatie

+31 6 20 97 22 76

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail