Sanitary water hero slider closed
Šildymas ir vėsinimas

Moderne installaties voor meer veiligheid en wooncomfort

Always part of your life

Wij maken gebouwen veilig en comfortabel
voor vandaag en morgen

Gebouwen herbergen een complex netwerk van veelal verborgen maar vitale leidingsystemen die aan onze behoeften voldoen en ons een comfortabele en veilige omgeving bieden om in te werken en te leven. Als vooraanstaande internationale leidingfabrikant is het onze voortdurende missie om betrouwbare en duurzame systeemoplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van huidige en toekomstige generaties.

bouwen met pipelife

Ontdek onze uitgebreide kennis en leer meer over onze leidingsystemen op gebied van elektro en binnenhuisriolering in en rond gebouwen. Pipelife hecht veel waarde aan de hoogst mogelijke kwaliteit en een lange levensduur van alle producten. De producten moeten bestand zijn tegen de zware omstandigheden van alledag op de bouwplaats en veel tijd besparen door installatiegemak.

Onze service gaat veel verder dan onze productcatalogus. In de praktijk staan onze teams van leidingspecialisten aan uw zijde om u te ondersteunen bij het plannen, ontwerpen en uitvoeren van uw projecten.  

Geluidsarme Pipelife MASTER 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Producten

Electro

Elektro

In 1948 introduceerde Pipelife als eerste in Europa de kunststof installatiebuis. Deze kunststof buis verdrong de stalen buis en wordt sindsdien massaal toegepast voor elektrische installaties. Dankzij de samenwerking met onze klanten en ons ervaren en gedreven team van experts verleggen we continu grenzen en ontwikkelen we vernieuwende producten en systemen.

Sewage

Binnenriolering

Onder binnenriolering verstaan we het stelsel van leidingen en hulpstukken, zowel in als om een gebouw, voor het afvoeren van alle huishoud-, bad- en regenwater, fecaliën enz. naar een plaats van lozing. Alle producten voldoen aan de KOMO-richtlijnen.  


Oplossingen

Prefab bouwen met Pipelife

De bouwwereld staat voor grote uitdagingen, nu én in de toekomst. Veeleisende omstandigheden zoals circulair bouwen, stijgende bouwkosten, arbeidstekorten en woningnood vragen om een nóg duurzamer en efficiënter bouwproces. Een uitdaging die wij graag samen met alle bouwpartners aanpakken.

Zoals samen prefab bouwen. Met onze prefab systemen kun jij met minder mensen toch duurzamer, efficiënter en sneller bouwen. Prefab complex? Voor jou niet. Want met onze prefab systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering wordt prefab makkelijk!

Samen prefab bouwen

Service

Nieuws & Referenties

documentatie

Wij staan in alle fasen van het project aan uw zijde en daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan informatiemateriaal en rekenhulpmiddelen.


Contactpersonen

Heb je een vraag of specifiek verzoek? Kies dan een van de contactmogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Binnenriolering

Elektro

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 228 355 694

Contactfoto Leon Ronde

Leon Ronde

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 6 21 36 25 19

0228-55696

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 35 24 64

Contactfoto Bart Bingen

Bart Bingen

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 30 22 23 20

Erik Venema

Erik Venema

Sales Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 89 43 05

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 15 18 89 63

Contactfoto Jan van Meegdenburg

Jan van Meegdenburg

Business Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 22 39 48 75

Cor Vis

Business Manager

Bouw & Installatie

+31 6 20 97 22 76

Binnenriolering

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail