Soil_M3+_Project_Venlo

Binnenriolering

Binnenriolering

Onder binnenriolering verstaan we het stelsel van leidingen en hulpstukken, zowel in als om een gebouw, voor het afvoeren van alle huishoud-, bad- en regenwater, fecaliën enz. naar een plaats van lozing. Pipelife beschikt over diverse programma’s PVC en PP buizen en hulpstukken waarmee vuil- en hemelwater in of om huizen en bedrijfspanden kan worden afgevoerd. We onderscheiden hierin de programma’s Polisan (zowel in PVC- als PP-uitvoering), Topfit (PP) en MASTER 3 PLUS (PP). Alle producten voldoen aan de KOMO-richtlijnen.

Binnenriolering assortiment

M3+

Master 3 plus

Robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Compleet en ontwerpbaar met BIM. Ook beschikbaar als prefab oplossing.

Topfit productfoto

Topfit

Dynamisch binnenrioleringssysteem met speciale rubberen binnenring. Montage zonder lijm, direct waterdicht, super snel te installeren, makkelijk na te stellen en blijvend flexibel.

soil

Polisan

Compleet binnenriolerings-programma in zowel PVC als PP. Geschikt voor vrijverval binnenriolering met een binnenste laag van gerecycled materiaal. 

0Resultaten
Geen resultaten gevonden voor ""

Geen resultaten gevonden

Laden

Nieuws en Projecten

Ook geluidsarme binnenriolering voor hotel Mr. Jigs in Venlo

Midden in Venlo is onlangs het prachtige nieuwe hotel Mr. Jigs gebouwd. Wil Ruhl Installatietechniek heeft het gebouw voorzien van geluidsarme binnenriolering met behulp van onze Master 3 Plus. De robuuste buizen van Master 3 Plus zorgen voor een optimale demping van het luchtgeluid, en de geluiddempende rubberinlages minimaliseren het contactgeluid.

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Heeft u hulp nodig? Vraag het onze experts!

Contactfoto Ian Koenen

Ian Koenen

Key Account Manager Soil & Sewage

Bouw & Installatie

+31 6 11 61 64 01

Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail