Pipelife introduceert de EasyvoltPlus inbouwdoos

EasyvoltPlus inbouwdoos met universeel spruitstuk

Sinds jaar en dag biedt Pipelife een slim & compleet elektro assortiment met onder andere buizen, koppelstukken, bevestigingsmaterialen en accessoires. Kortom: alles om installeren sneller en makkelijker te maken. Het ontbrak echter nog aan één ding; een eigen inbouwdoos. Met de introductie van de EasyvoltPlus inbouwdoos met universeel spruitstuk is het elektro assortiment nu écht compleet.

Universeel spruitstuk

De nieuwe EasyvoltPlus inbouwdoos speelt in op de hedendaagse behoefte van sneller en makkelijker installeren en flexibiliteit. Hij is geschikt voor 16, 19 en 20 mm starre én flexibele buizen en vormt daarmee de perfecte fit met Pipelife buizen, maar ook met andere buizen in de markt. Dankzij het universele spruitstuk past de inbouwdoos altijd! Je hebt dus maar één variant nodig. Dat bespaart  veel ruimte in de werkbus en het magazijn.

Belangrijke pluspunten

De EasyvoltPlus inbouwdoos beschikt over een grote hoeveelheid pluspunten. Het universele spruitstuk heeft een unieke klemmende clip, waardoor elke buis perfect vast zit. De inbouwdoos is  makkelijk koppelbaar voor efficiënte doorvoermogelijkheden en de 360O instelbare draairing biedt optimale flexibiliteit tijdens het installeren. De flexibele ribben zorgen voor een muurvaste montage in de steense muur, kalkzandsteen, massief gips en gasbeton. Verder heeft de EasyvoltPlus inbouwdoos een ruime inbouwdiepte van 50 mm, een vlakke inslagdeksel en is hij volledig halogeenvrij. Uiteraard beschikt de EasyvoltPlus inbouwdoos over een KEMA-keur. Naast de ronde EasyvoltPlus inbouwdoos is er ook een ovale variant leverbaar ten behoeve van dubbele wandcontactdozen.

Op naar een nóg slimmer en completer assortiment
De nieuwe EasyvoltPlus inbouwdoos is met succes geïntroduceerd. Een selecte groep installateurs en techneuten ging ermee aan de slag en dat zorgde voor mooie complimenten én nuttige feedback. Daar gaan we nu mee aan de slag en in het 3e kwartaal van 2024 introduceren we een nóg slimmer en completer assortiment inbouwdozen.

EasyvoltPlus _keyvisual_vignet

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail