Preflex Spider Vienna construction site woman

Makkelijk en snel elektro installatie monteren

Preflex spider

Méér installeren, met meer gemak, in minder tijd!

Preflex spider tijdens aanleggen

Preflex spider: in 't kort


Maak het jezelf een stuk makkelijker met ons op maat gemaakte totaalsysteem voor elektrische installaties. En doe meer, in minder tijd. 


LICHT WERK. GEEN GESJOUW.  MILIEUVRIENDELIJK.
TOT 80% TIJDSWINST. LAGERE TOTALE KOSTEN. 

MAKKELIJK EN SNEL ELEKTRO INSTALLATIES MONTEREN

Jouw leven, als ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR, MAKKELIJKER MAKEN

Elektriciteit speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Wij maken jouw leven, als elektrische installateur, makkelijker. Géén gesjouw meer met zware rollen of buizen, niet meer knippen en strippen en geen getrek met draden. Daarnaast ook nog meer projecten realiseren in dezelfde tijd óf juist meer tijd over om andere werkzaamheden te doen. Hoe? De Preflex Spider van Pipelife biedt jou de oplossing. 

KANT-EN-KLARE ELEKTRO INSTALLATIE

Preflex Spider is een prefab elektro installatie, bestaande uit voorbedrade elektrobuizen en verdeeldozen. Het is een volledig op maat gemaakt totaalsysteem voor elektrische installaties. 

 

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot
PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

FABRIEKSMATIG GEPRODUCEERD EN GETEST ELEKTROSYSTEEM

Samen maken we vooraf een 3D ontwerp, waarna Pipelife het complete systeem produceert en test. Vervolgens wordt het, KEMA gekeurde, Preflex Spider systeem kant-en-klaar voor montage aangeleverd. Eenmaal op de bouwplaats is montage van de prefab elektro-installatie slechts een kwestie van uitrollen en fixeren. 

TIJDSBESPARING TOT 80% MET DE PREFAB ELEKTRO INSTALLATIE

Voor een standaard eengezinswoning levert onze totaaloplossing een tijdsbesparing op tot wel 80%! Dus tijd over om meer projecten te doen in dezelfde tijd óf te genieten van je vrije tijd.

ROBUUST EN BETONWATERDICHT PREFAB ELEKTROSYSTEEM

De lasverbindingen van de Preflex Spider zijn beschermd door epoxyhars. Wij bieden jou 50 jaar garantie  op de lasverbindingen. Het totale systeem is robuust en betonwaterdicht. Met de Preflex Spider ben je klaar voor de toekomst.

 

“Dankzij de Spider neemt de tijdsdruk af en heerst er meer rust op de bouw”

Frank de Koning – Monteur Smit Elektrotechniek

Jouw voordelen als je onze Preflex Spider
elektro installatie gebruikt:

Wij zijn er om jouw werk makkelijker te maken, wij voelen ons betrokken bij jouw project. Samen zoeken we oplossingen en zijn we altijd in de buurt.

Alleen de spider uitrollen en fixeren. Klaar! Draad trekken is overbodig. Knippen en strippen hoeft niet meer. De spider geeft je veel installatiegemak!

Geen gesjouw met losse buizen en kabels. Elke spider wordt apart verpakt in een doos. Elke doos, én spider, is voorzien van een label met de locatie waar de spider geplaatst moet worden. Eenvoudige bouwplaatslogistiek!

Voor een standaard eengezinswoning levert onze totaaloplossing een tijdsbesparing op tot wel 80%! Het elektrosysteem is eenvoudig en snel te installeren.

Ons systeem is makkelijk aan te leggen, de kans op installatiefouten is minimaal. Het is op de bouwplaats slechts een kwestie van uitrollen en fixeren. Doorlussen is niet meer nodig. Het aflassen van de centraaldoos is eenvoudiger en sneller.

Wij zorgen dat de spider op tijd en op de afgesproken locatie geleverd wordt. Alles volgens jouw wens. Voorraden zijn verleden tijd.

 Geen snijverlies, knippen en strippen.

Het materiaal is herbruikbaar en draagt zo bij aan een circulaire economie. 

Preflex Spider Vienna construction site woman
Video Preflex Spider

Bekijk de video en zie hoe het werkt

Pipelife in beeld

Benieuwd naar onze oplossingen? Op zoek naar instructievideo's? Of wil je juist een kijkje achter de schermen? Voor dit en nog veel meer zit je helemaal goed op ons YouTube kanaal! Ontdek onze video's, we zijn benieuwd wat je er van vindt!

Onze Preflex Spider zorgt ook voor:

Door de vereenvoudigde manier van installeren ben je minder vaak in een woning aan het werk.

De installatie van de spider is snel en eenvoudig, het werk is sneller klaar. 

De materiaalkosten van de Preflex Spider zijn hoger dan bij conventionele installatie, maar de grote tijdswinst bij installatie resulteert in veel lagere arbeidskosten. De totale installatiekosten zijn daardoor lager.

En zo dus meer projecten mogelijk.

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

Prefab elektro installatie in nieuwbouw te Almelo

In Almelo worden, volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen, 67 nieuwe sociale huurwoningen gebouwd. Gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een grondwaterpomp.

Loohuis installatiegroep is verantwoordelijk voor de installaties in alle woningen en kiest voor onze prefab elektro installatie. Hierdoor bespaart de projectleider op montage-uren en is hij door de eenvoudige installatie veel flexibeler met de inzet zijn medewerkers.

08-11-2021: Productie: Pipelife
In opdracht van Pipelife fotografeerde NESimages/Bulderfotografie een reportage of het prefab aanleveren van electra.

“Door de Spider van Pipelife kunnen wij onze groeidoelstellingen realiseren”

Jeroen Lawant – Directeur Linde Kroon Elektrotechniek B.V.

Betrokken bij het hele bouwproces

Wij zijn een deskundige en betrokken partner in het gehele bouwproces. Van tekening tot ingebruikstelling van de elektrotechnische installatie. Jouw helpende hand om het bouwproces efficiënt en foutloos te laten verlopen.

Collega's lachend aan het samenwerken achter pc

Een goed gesprek vormt het begin

Een goed gesprek vormt het begin. Wat zijn de plannen? Hoe wil je het aanpakken? Waar kunnen wij bij helpen? Hoe eerder we in gesprek zijn hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Samen nieuwe oplossingen vinden en zorgen voor een optimaal bouwproces.
 

Revit BIM drawing of house with Preflex Spider

Inzicht door technische tekeningen

Samen maken we technische BIM tekeningen met een compleet uitgewerkte elektro installatie ingetekend. Je ziet precies hoe alle Preflex Spiders lopen en waar alle elementen zich bevinden. Samen met de andere tekeningen zorgen we voor een optimaal plan.  

Preflex spider tijdens productieproces

Op maat gemaakte elektrotechnische installatie

Nadat de plannen door alle betrokken partijen zijn beoordeeld en goedgekeurd, worden jouw op maat gemaakte Preflex Spiders fabrieksmatig geproduceerd. Na en tijdens de productie wordt alles uitvoerig getest. Alle testresultaten zijn voor de betrokkenen altijd toegankelijk in de cloud.

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

Directe levering op locatie, op afspraak

Elke spider wordt apart verpakt in een doos. Elke doos, én spider, is voorzien van een label met de locatie waar de spider geplaatst moet worden. Eenvoudige bouwplaatslogistiek! 

Wij zorgen dat de Preflex Spider op tijd en op de afgesproken locatie geleverd wordt. Alles volgens jouw wens. Met dit elektrosysteem zijn voorraden verleden tijd. 

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

Kant-en-klaar voor montage

Het Spider elektrosysteem rol je uit en fixeer je. Klaar! Draad trekken is overbodig. Knippen en strippen hoeft niet meer. De spider geeft je veel installatiegemak!  

Wij zijn er graag bij als je de eerste keer met de Spider aan de slag gaat. Gewoon om te horen hoe jij het gebruiksgemak ervaart. 

Lachende vrouw terwijl ze video kijkt op een opladende telefoon

50 jaar garantie op de Preflex Spider

Nadat alle elementen zijn gemonteerd kan de elektrotechnische installatie in gebruik worden gesteld. Wij leveren betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit. Wij geven 50 jaar garantie op de lasverbindingen van de Preflex Spider.

Het Preflex Spider systeem is uiteraard KEMA gecertificeerd.

“Dankzij de Spider een snelle en moeiteloze montage van een elektrische installatie”

Remco Bergevoet – Projectleider bij Loohuis Installatiegroep en realiseerde het Finch project met de Pipelife Preflex Spider

Bekijk meer prefab bouwen met Pipelife

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Prefab binnenriolering

Prefab Radopress warm & koud

Prefab warm & koud water

Prefab vloerverwarming

Prefab vloerverwarming

Prefab bouwen bouwplaats

Prefab bouwen


Interesse gewekt? Praat met onze experts!

Mark Bakker

Mark Bakker

Business Manager

Electro

+31 6 53 26 09 77

Contactfoto Martijn Matena

Martijn Matena

Product manager

Electro

+31 6 51 84 17 14

Linde Faber

Linde Faber

Key Account Manager

Electro

+31 6 53 35 89 99

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Electro

+31 228 355 694

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Electro

+31 6 51 35 24 64

Derk Tap

Derk Tap

Key Account Manager

Electro

+31 6 30 22 23 20

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Electro

+31 6 15 18 89 63

Erik Venema

Erik Venema

Key Account Manager

Electro

+31 6 51 89 43 05

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail