Samen prefab bouwenPREFAB BOUWEN MET PIPELIFE.
WIJ MAKEN HET JE MAKKELIJK.

prefab bouwen

We make prefab easy

De bouwwereld staat voor grote uitdagingen, nu én in de toekomst. Veeleisende omstandigheden zoals circulair bouwen, stijgende bouwkosten, arbeidstekorten en woningnood vragen om een nóg duurzamer en efficiënter bouwproces. Een uitdaging die wij graag samen met alle bouwpartners aanpakken.

Zoals samen prefab bouwen. Met onze prefab systemen kun jij met minder mensen toch duurzamer, efficiënter en sneller bouwen. Prefab complex? Voor jou niet. Want met onze prefab systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering wordt prefab makkelijk!

we design

Een goed begin is het halve werk. Maar bij prefab is het veel meer dan dat. Samen zetten we je project in de steigers en gaan we aan de slag met het ontwerp en de tekening. Elk detail nemen we samen door. Dat is cruciaal, omdat zeker bij prefabricage de ontwerptekening het fundament vormt van de gehele bouw. Samen maken we alles kloppend. We design. 

“Vakkundig advies en engineering vanaf eerste idee tot compleet uitgewerkte technische E&W-tekeningen.”

Collega's lachend aan het samenwerken achter pc

we make

Als het fundament is gelegd, gaan wij je prefab systeem op maat maken. Daarmee krijg je een hoogwaardige kant-en-klare oplossing in handen, waarmee je tijd en geld kunt besparen. Op de korte en lange termijn. Het in co-creatie ontworpen en door ons gemaakte prefab systeem wordt uiteraard uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van alle wettelijk vereiste documentatie. We make.

“Een geprefabriceerd systeem op maat met gedegen testrapporten, certificaten en wettelijk vereiste documentatie.”

Preflex spider tijdens productieproces

we assist

Het is ons doel om prefab bouwen makkelijk te maken. Zo kun je met minder mensen meer doen op de bouwplaats. We doen het samen en daarom blijven we betrokken tijdens het gehele project. We leveren volgens afspraak. En we zijn er als je ons nodig hebt, op afstand én op de bouw. Om je vragen te beantwoorden en collega’s op de werkvloer te begeleiden. We assist.

“We denken mee gedurende het gehele traject. Wij zijn er altijd en overal voor je. En we leveren onze systemen op maat, op locatie én op tijd.”

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

We make prefab easy

Prefab complex? Voor jou niet. Want met onze prefab systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering wordt prefab makkelijk!

DUURZAMER EN SNELLER BOUWEN MET PREFAB SYSTEMEN 

Prefabricage is een veelbelovende bouwmethode om duurzamer en sneller te bouwen. Met minder mensen bovendien. Daarom zetten wij volop in op de ontwikkeling van innovatieve en slimme oplossingen voor prefab bouwen. Voor ieder prefab vraagstuk op het gebied van elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering vind je bij ons een kant-en-klare oplossing op maat. De bekende kwaliteit van Pipelife, maar dan met het gemak van prefab! Ontdek de Preflex Spider, een volledig op maat geproduceerde prefab elektro-installatie, de prefab binnenhuisriolering en onze prefab oplossing voor vloerverwarming.

Wat is prefab?

Prefab bouwen - of prefabricage - is het vooraf off-site produceren van bouwelementen voor een prefab woning of andere gebouwen. Vrijwel alle gebouwonderdelen zijn prefab te maken: daken en wanden, maar ook prefab installaties voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering. 

Alles wordt vooraf in de fabriek of werkplaats gemaakt tot een kant-en-klaar bouwelement. Na productie transporteren we de prefab onderdelen naar de bouwplaats, waar je ze op efficiënte wijze installeert.

Prefab bouwen bouwplaats

Uitdaging van het
nieuwe bouwen

Is prefab bouwen ingewikkeld? Niet als je zorgt voor een goede voorbereiding en degelijke planning. Het resultaat staat of valt met de juiste mensen op de juiste plek op de juiste tijd. 

Kennis, kunde en bouwdata moeten naadloos getimed en geïntegreerd worden tijdens het hele bouwproces. Van tekentafel tot aan de uitvoering. Dat is wat prefab tot een uitdagend proces maakt. Daar heb je een ijzersterk team en een optimale voorbereiding voor nodig.

Revit BIM drawing of house with Preflex Spider

Samen prefab bouwen

Dat ijzersterke team vind je in ons. Wij zorgen ervoor dat we samen met onze prefab oplossingen het beste projectresultaat behalen. In iedere fase van het prefab bouwproces staan wij aan de zijlijn klaar om je te helpen. 

En als het moet stappen we ook het veld in, want winnen doen we samen. Van ontwerp tot prefab productie. En van transport naar de bouwplaats tot en met de installatie van je prefab systeem.

Samen prefab bouwen

Prefab elektro

Makkelijk en snel elektrotechnische installaties monteren

Preflex Spider Vienna construction site woman
Preflex Spider Vienna construction site woman


ALLE PREFAB SYSTEMEN OP EEN RIJ

A spider for the future

Prefab elektrosysteem

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Prefab binnenriolering

Prefab vloerverwarming

Prefab vloerverwarming

Prefab Radopress warm & koud

Prefab warm & koud water


Prefab elektro installatie in nieuwbouw te Almelo

In Almelo worden, volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen, 67 nieuwe sociale huurwoningen gebouwd. Gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een grondwaterpomp.

Loohuis installatiegroep is verantwoordelijk voor de installaties in alle woningen en kiest voor onze prefab elektro installatie. Hierdoor bespaart de projectleider op montage-uren en is hij door de eenvoudige installatie veel flexibeler met de inzet zijn medewerkers.

08-11-2021: Productie: Pipelife
In opdracht van Pipelife fotografeerde NESimages/Bulderfotografie een reportage of het prefab aanleveren van electra.

Pipelife op PREFAB 2021 Brabanthallen

Van 12 t/m 14 oktober 2021 vindt de PREFAB vakbeurs plaats, speciaal voor professionals met interesse in het off-site bouwen en renoveren. Ook Pipelife zal aanwezig zijn op deze vakbeurs in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Op onze stand (nr. E026, hal 5) presenteren we onze innovaties en prefab systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering.

PREFAB beurs 2021 logo

Ga met ons in gesprek en daag ons uit!

Mark Bakker

Mark Bakker

Business Manager

Electro

+31 6 53 26 09 77

Contactfoto Martijn Matena

Martijn Matena

Product manager

Electro

+31 6 51 84 17 14

Linde Faber

Linde Faber

Key Account Manager

Electro

+31 6 53 35 89 99

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Electro

+31 228 355 694

Derk Tap

Derk Tap

Key Account Manager

Electro

+31 6 30 22 23 20

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Electro

+31 6 15 18 89 63

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Electro

+31 6 51 35 24 64

Erik Venema

Erik Venema

Key Account Manager

Electro

+31 6 51 89 43 05

Ian Koenen

Key Account Manager

Soil

+31 6 11 61 64 01

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail