CompoSys Übersicht

BOOMBELUCHTING

Greenline Natudrain

Met Greenline Natudrain biedt Pipelife een compleet en volledig composteerbaar boombeluchtingssysteem, gemaakt van het bio-kunststof granulaat Cradonyl® op basis van maiszetmeel. Het systeem bevat geen schadelijke additieven en is volledig biologisch afbreekbaar, waardoor het een duurzame keuze is. Greenline Natudrain zorgt bewezen voor betere groeiomstandigheden en versterkt de ontwikkeling van de wortels. Voorzien van C2G certificatie is het systeem een ecologisch verantwoorde keuze voor zowel overheden, hoveniers, groenvoorzieners als de agrarische sector.

Het Greenline Natudrain systeem ondersteunt nieuwe aanplant tijdens de wortelgroei en kan in alle grondsoorten en onder alle omstandigheden worden ingezet. Natudrain zorgt voor een constante toevoer van zuurstof naar de jonge wortels en begeleidt de boom tijdens de eerste groeifase. Zodra de jonge boom voldoende wortels heeft ontwikkeld, lost de buis op en hoeft deze niet meer verwijderd te worden. De buizen en hulpstukken breken binnen drie tot vijf jaar af, afhankelijk van de grondsoort.

Thumbnail Natudrain

Pipelife Video's: Een film is 1000 woorden waard

Bekijk onze video's die we voor veel producten en verschillende voegmethodes ter beschikking stellen. Bekijk ons Youtube kanaal.

PIP_NLE_Drainage_Projectnaam_Heemskerk
PIP_NLE_Drainage_Projectnaam_Heemskerk
PIP_NLE_Drainage_Projectnaam_Heemskerk
PIP_NLE_Drainage_Projectnaam_Heemskerk
PIP_NLE_Drainage_Projectnaam_Heemskerk
PIP_NLE_Drainage_Projectnaam_Heemskerk
0Resultaten
Geen resultaten gevonden voor ""

Geen resultaten gevonden

Laden

Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Deel:

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail