Buitenriolering

Inspectie putten

De bekendste inspectieputten en kolken uit ons programma zijn onderdeel van het Renoflow programma. Dit programma rondom kolken en inspectieputten bestaat uit 100% recyclebaar PP. Naast het Renoflow programma biedt Pipelife ook PVC straat- en trottoirkolken, zoals een tegelpadkolk, infiltratiekolk, erfscheidingscontrole put en diverse accessoires zoals putdeksels en dergelijke. Voor alle specifieke situaties bieden wij een geschikte oplossing.

Renoflow is een programma rondom kolken en inspectieputten van 100% recyclebaar PP. Dit duurzame materiaal is bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Kenmerken van het Renoflow programma zijn: robuust, solide en mechanisch sterk. Door het lichte gewicht van de onderdelen en de ronde vormen zijn de Renoflow kolken en inspectieputten zeer praktisch in gebruik. Bijkomend voordeel is dat het Renoflow programma naadloos aansluit op alle gangbare rioolleidingsystemen. Renoflow voldoet aan zowel de KOMO-keur als de Europese norm. De kunststof kolk Renoflow RG C250kN 52L voldoet zelfs als enige kolk aan de klasse C-250 kN. Dat is werken met een vooruitziende blik.


Nieuws & referenties

Inspectieputten op maat met onze nieuwe 3D printer

Met nieuwe geautomatiseerde 3D-printtechnologie en revolutionaire software ontwerpen en produceren wij volledig op maat gemaakte polypropyleen inspectieputten voor hemel- en vuilwatersystemen. Hiermee kunnen wij in een korte periode een complexe inspectieput op maat ontwerpen en met de 3D printer produceren. 

Pipelife collega's bij stroomprofielen door 3D printer

Inspectieputten met stroomprofiel op maat door 3D printer

Een 3D printer kan aan de hand van digitale bouwtekeningen met grote nauwkeurigheid een driedimensionaal object produceren. Tot voor kort werd deze methode vooral gebruikt om eenmalige prototypes of kunstobjecten te produceren. Pipelife is de éérste en enige ter wereld die 3D printtechnologie gebruikt voor industriële productie op grote schaal. 

3D printer met stroomprofielen

Buitenriolering assortiment


Samen praten? Ga met ons in gesprek en daag ons uit!

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail