Employer Branding collega op kantoor

Werken bij Pipelife: Wil jij jezelf verder ontwikkelen?

#career

Elk van onze meer dan 2.700 mensen heeft zijn eigen vaardigheden, knowhow, ervaringen en persoonlijke doelen. Toch is er iets wat ons bindt, namelijk een gemeenschappelijk doel en een gemeenschappelijke visie om de levensstandaard van de huidige en toekomstige generaties te verbeteren.

Wij geloven dat een bedrijf alleen zo goed kan zijn als zijn mensen. Getallen praten niet, en vormen geen bedrijf. Mensen doen dat wel. Daarom zorgen we voor een stimulerende werkomgeving die gebaseerd is op samenwerking en teamwork, met veilige en respectvolle omstandigheden zodat onze mensen kunnen groeien en bloeien. Onze medewerkers, partners en klanten maken allemaal deel uit van de Pipelife-familie en samen kunnen we een meer inclusieve en duurzame toekomst vormgeven.

Wil jij aan de slag als productiemedewerker en ervoor zorgen dat de kunststof buizen op tijd bij onze klanten aankomen? Of wil je juist als business analist aan de slag en de commerciële processen verbeteren? Wij gaan graag met je in gesprek om er achter te komen of we bij elkaar passen! 

Zo ziet werken bij Pipelife eruit

Werken bij Pipelife betekent werken bij een uniek kopstaartbedrijf, waar je ruwe grondstof verwerkt ziet worden tot kunststof leidingsystemen, die vervolgens de hele wereld over gaan en toegepast worden in een verscheidenheid aan markten. 

Behorend tot de internationale Pipelife Group, onderdeel van Wienerberger, biedt Pipelife het beste van twee werelden: Enerzijds de grootte en aard van een regionaal bedrijf en anderzijds de professionaliteit en ambitie van een multinational. Een platte organisatie met korte lijnen, waar je het verschil kunt maken.  

Benieuwd naar hoe dit er in werkelijkheid aan toe gaat? En wil je een kijkje achter de schermen? Wij hebben een afspeellijst samengesteld waarin goed te zien is hoe het is om te werken bij Pipelife! Ontdek onze video's, we zijn benieuwd wat je er van vindt!

 

Nederlandse supply chain collega's aan het werk in magazijn
EB_Wharehouse_Tim Klijnsoon
Employer Branding Logistiek medewerker
EB_Technical dept_Berry
EB_Sales_Rob Dekker2
EB_Componentenbeheer_Tjerry
EB_Sales_Linde Faber

Duurzame inzetbaarheid geven we veel aandacht

vertelt een enthousiaste Liesbeth Wolters, HR-adviseur,  in een interview met Arboned.

Nieuws_EB_Componentenbeheer

Samen bouwen aan de toekomst

Als je jezelf wilt uitdagen en nieuwe verantwoordelijkheden op je wilt nemen in een open-minded en stimulerende werkomgeving, dan kan je voor een nieuwe carrièrestap absoluut bij ons terecht. Na de start van onze activiteiten in 1989 in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende internationale aanbieders van pipingoplossingen, met kantoren op 27 locaties, wereldwijd. 

Onze missie is het creëren van een veiliger, gezonder en zorgelozer leven voor de huidige en toekomstige generaties. Kan jij je wel vinden in deze waarden en wil je een steentje bijdragen aan een meer inclusieve en duurzame toekomst, kom ons dan helpen

EB_Logistics_Tim Klijnsoon

Open ons vacature portaal

Employer Branding Logistiek medewerker
Employer Branding Logistiek medewerker

Werken bij Pipelife

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil je je vaardigheden verder ontwikkelen, terwijl je werkt in een omgeving waar het uiten van nieuwe ideeën wordt gewaardeerd? Ontdek dan de volgende stap in je carrière, hier bij Pipelife, een onderdeel van de Wienerberger Groep. 

Leer meer over :

Collega's samen in gesprek

Mensen over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit, service en kennis van Pipelife

De Pipelife Group is een toonaangevende fabrikant van kunststof leidingsystemen in Europa met het hoofdkantoor in Wenen (Wienerberger - Oostenrijk). We hebben momenteel wereldwijd meer dan 3.288 mensen in dienst in 24 verschillende landen.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Contact

Bij ons kun jij, samen met een team enthousiaste collega’s, écht een verschil maken. Door bijvoorbeeld de productieketen verder te verduurzamen, of producten te ontwikkelen waarmee we de energietransitie ondersteunen.

Contactfoto Belinda Esvelt

Belinda Esvelt

Recruiter

+31 6 2199 6526

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail