Buitenriolering

DE DUURZAME en deels gerecyclede PVC BUITENRIOLERINGS buis VAN PIPELIFE

Renofort buis: gemaakt van meer dan 50% gerecycled PVC

dE RioolBUIS IN 'T KORT

De Renofort buis is een KOMO-gecertificeerde drielaagse PVC COEX buis. De wand van de Renofort buis is opgebouwd uit een binnen- en een buitenlaag van massief PVC. De tussenlaag van de buis bestaat uit 100% gebruikt PVC. Hierdoor bestaat de Renofort buis in zijn totaliteit voor meer dan 50% uit gerecycled kunststof. Door het hergebruik en de herbruikbaarheid van grondstoffen is de Renofort buis een duurzame oplossing.

Naast duurzame eigenschappen heeft de buis sterke mechanische eigenschappen. De Renofort buis heeft een hoge chemische resistentie en een zeer hoge belastbaarheid wat betreft grond- en verkeerslast.

Sneller werken met Renofort door slimme praktische oplossingen

Waarom renofort?

Renofort buis onderscheidt zich naast de duurzame en mechanische eigenschappen ook door unieke praktische eigenschappen. Door een speciaal voorgemonteerde losse rubberen ring in de mof kan Renofort namelijk snel en makkelijk worden gelegd. Met behulp van de door ons ontwikkelde boorstandaard kan een Renofort rioolstelsel nog sneller, nauwkeuriger en veiliger worden aangelegd.

De buis is beschikbaar met of zonder voorgevormde mof. Een aangevormde mof met 3° hoekverdraaiing voorkomt materiaalspanningen in de buisverbinding bij ongelijke zettingen. Bovendien is het met de aangevormde mof mogelijk om zonder extra hulpstukken een gebogen tracé te volgen. 

De Renofort buis is zeer flexibel toepasbaar door het zeer complete hulpstukken programma SN4 en SN8 (klasse 34 en 41). Renofort kan ook gecombineerd worden met andere Pipelife buitenrioleringsprogramma’s zoals Durofort gemaakt van 100% gerecycled PVC, PP Pragma, onze inspectieputten, kolken én met ons slimme regenwaterbeheersysteem Raineo.

Buitenriolering Project De Lier Lierkwartier

Buitenriolering assortiment


Samen praten? Ga met ons in gesprek en daag ons uit!

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail