Buitenriolering

Inspectie putten

De bekendste inspectieputten en kolken uit ons programma zijn onderdeel van het Renoflow programma. Dit programma rondom kolken en inspectieputten bestaat uit 100% recyclebaar PP. Naast het Renoflow programma biedt Pipelife ook PVC straat- en trottoirkolken, zoals een tegelpadkolk, infiltratiekolk, erfscheidingscontrole put en diverse accessoires zoals putdeksels en dergelijke. Voor alle specifieke situaties bieden wij een geschikte oplossing.

Renoflow is een programma rondom kolken en inspectieputten van 100% recyclebaar PP. Dit duurzame materiaal is bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Kenmerken van het Renoflow programma zijn: robuust, solide en mechanisch sterk. Door het lichte gewicht van de onderdelen en de ronde vormen zijn de Renoflow kolken en inspectieputten zeer praktisch in gebruik. Bijkomend voordeel is dat het Renoflow programma naadloos aansluit op alle gangbare rioolleidingsystemen. Renoflow voldoet aan zowel de KOMO-keur als de Europese norm. De kunststof kolk Renoflow RG C250kN 52L voldoet zelfs als enige kolk aan de klasse C-250 kN. Dat is werken met een vooruitziende blik.


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

vind hier alle buitenriolering

Rioolbuizen project buitenriolering Vlissingen

BUIZEN & hulpstukken

Alles voor een krachtig riool- en infiltratiesysteem. Gerecycled PVC, PP Pragma of gladwandige PP buizen. Compleet met keilinlaten voor diverse buistypes en manchet, pragma en drainage hulpstukken.

PIP_NLE_Sewage_Boxcomplex_Waalwijk

INFILTRATIESYSTEMEN

Een compleet pakket van Stormbox I en II infiltratiekratten aangesloten op PVC of PP Pragma buizen. Daarnaast heeft Pipelife ook infiltratiebuizen in haar programma.

Inspectieput De Lier Lierkwartier

INSPECTIEPUTTEN

Op maakt gemaakte inspectieputten uit het Renoflow programma bestaande uit 100% recyclebaar PP.

PIP_NLE_Sewage_Boos_Wervershoof

kolken

Kolken van PP (Renoflow) en PVC met straat- of trottoirkop.

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail