Buitenriolering

Infiltratiesystemen

Met behulp van de SpaRc® infiltratiesystemen kan het regenwater getransporteerd worden naar een plek waar het niet in de weg ligt. Vervolgens wordt het gezuiverd en daardoor is het aanmerkelijk minder milieubelastend. Bovendien blijft het grondwater op een aanvaardbaar niveau en wordt overbelasting van het bestaande rioolstelsel voorkomen. Pipelife biedt met het SpaRc® infiltratiesystemen een compleet pakket, bestaande uit PVC buizen en hulpstukken, zandvang kolken en putten, infiltratie- en transportleidingen (IT), infiltratie- en drainage leidingen (ID), infiltratieboxen en geotextielen. Alle PVC onderdelen zijn KOMO-gecertificeerd en de buizen hebben een buisklasse van SN8. Het systeem kenmerkt zich door een hoge stijfheid in zowel lengte- als dwarsrichting en een lange levensduur. Zowel de PVC buizen als de Pragma PP buizen zijn glad en hierdoor goed te reinigen en te inspecteren. Kortom, een compleet systeem om uitdagingen voor watermanagement, veroorzaakt door global warming, klimaatverandering en verstedelijking te trotseren.


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

vind hier alle buitenriolering

Rioolbuizen project buitenriolering Vlissingen

BUIZEN & hulpstukken

Alles voor een krachtig riool- en infiltratiesysteem. Gerecycled PVC, PP Pragma of gladwandige PP buizen. Compleet met keilinlaten voor diverse buistypes en manchet, pragma en drainage hulpstukken.

PIP_NLE_Sewage_Boxcomplex_Waalwijk

INFILTRATIESYSTEMEN

Een compleet pakket van Stormbox I en II infiltratiekratten aangesloten op PVC of PP Pragma buizen. Daarnaast heeft Pipelife ook infiltratiebuizen in haar programma.

Inspectieput De Lier Lierkwartier

INSPECTIEPUTTEN

Op maakt gemaakte inspectieputten uit het Renoflow programma bestaande uit 100% recyclebaar PP.

PIP_NLE_Sewage_Boos_Wervershoof

kolken

Kolken van PP (Renoflow) en PVC met straat- of trottoirkop.

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail