Buitenriolering

Infiltratiesystemen

Met behulp van de SpaRc® infiltratiesystemen kan het regenwater getransporteerd worden naar een plek waar het niet in de weg ligt. Vervolgens wordt het gezuiverd en daardoor is het aanmerkelijk minder milieubelastend. Bovendien blijft het grondwater op een aanvaardbaar niveau en wordt overbelasting van het bestaande rioolstelsel voorkomen. Pipelife biedt met het SpaRc® infiltratiesystemen een compleet pakket, bestaande uit PVC buizen en hulpstukken, zandvang kolken en putten, infiltratie- en transportleidingen (IT), infiltratie- en drainage leidingen (ID), infiltratieboxen en geotextielen. Alle PVC onderdelen zijn KOMO-gecertificeerd en de buizen hebben een buisklasse van SN8. Het systeem kenmerkt zich door een hoge stijfheid in zowel lengte- als dwarsrichting en een lange levensduur. Zowel de PVC buizen als de Pragma PP buizen zijn glad en hierdoor goed te reinigen en te inspecteren. Kortom, een compleet systeem om uitdagingen voor watermanagement, veroorzaakt door global warming, klimaatverandering en verstedelijking te trotseren.


Nieuws & referenties

Voorkom wateroverlast
op kwetsbare stedelijke locaties

Van een eerste generatie waterbergingskratjes tot een anticiperend waterbeheersysteem. Dat is kortweg de ontwikkeling die wij de afgelopen jaren hebben ingezet om tot effectief regenwaterbeheer te komen. Met name gericht op de bescherming van kwetsbare locaties, zoals binnenstedelijke gebieden, winkelcentra, parkeerplaatsen bij grote concerns, luchthavens en verkeerswegen en -tunnels. Een slim systeem dat overtollig regenwater opvangt, opslaat en gecontroleerd afvoert. Al dan niet meteen gefilterd.

Raineo in een woonwijk

Buitenriolering assortiment


Samen praten? Ga met ons in gesprek en daag ons uit!

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail