Choose your region
Werken bij Pipelife!
Contact · Languages: NL | EN
Menu

Overname

Pipelife ontwikkelt zich verder als volledige leverancier van elektrische installatiesystemen

Pipelife, onderdeel van de Wienerberger groep, neemt de firma Reddy NV, een Belgische fabrikant van elektrisch installatiemateriaal en verbindings- en bevestigingssystemen over en investeert daarmee verder in haar groei in het segment van het elektrotechnisch installatiemateriaal.

 Met een specialisatie in het spuitgieten van kunststof artikelen is Reddy al ruim 30 jaar een gevestigde waarde in de productie en commercialisering van een breed assortiment van hoogwaardige inbouwdozen en verbindings- en bevestigingstechnieken voor zowel flexibele als starre buizen. Met de luchtdichte inbouwdozen hebben ze ook een belangrijke positie in de steeds groeiende markt voor energiezuinige woningen.

 Deze stap vergroot het productportfolio van Pipelife in de elektromarkt en zet de volgende stap in de richting van het waardescheppende groeipad van het bedrijf. Pipelife kan nu haar marktpositie verder benutten en een volledige systeempartner worden voor haar klanten.

“Reddy’s kwalitatief hoogstaande producten zijn een perfecte aanvulling op het elektro-assortiment dat in Enkhuizen geproduceerd wordt. We kunnen nu complete systeemoplossingen voor gebouwen aanbieden op basis van een one-stop-shop: van lege buizen tot vooraf bedrade elektrobuizen tot installatiedozen en accessoires. Tegelijkertijd verwerven we waardevolle knowhow en aanvullende expertise voor het ontwerpen van innovatieve producten. We bereiden hiermee de weg voor een versnelde groei in de aantrekkelijke markt voor elektrische installaties.” Aldus Mark van Loon, CEO Pipelife Benelux.

inbouwdoos_2kopie
Overname-Reddy_1