Buitenriolering

DE DUURZAME PVC BUITENRIOLERINGS- PROGRAMMA’S VAN PIPELIFE

buitenriolering van gerecycled PVC

Een veilig transport van afval- en regenwater is van groot belang voor onze volksgezondheid, het milieu én behoud van droge voeten. Er is behoefte aan betrouwbare, milieuvriendelijke en duurzame rioleringssystemen. Wij voorzien in deze behoefte met onze buitenrioleringsprogramma’s Renofort en Durofort. 

Renofort en Durofort buitenrioleringssystemen zijn geheel of gedeeltelijk gemaakt van gerecycled PVC. Bovendien kunnen gebruikte Renofort- en Durofort producten na gebruik weer opnieuw worden verwerkt tot een volgend product van PVC. Onze buizen hebben op die manier een extra lange levensduur. Daarnaast zijn onze rioleringssystemen zeer flexibel toe te passen door het uitgebreide hulpstukken programma. Naast hun duurzame, milieuvriendelijke en praktische karakter voldoen onze rioleringssystemen vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze Renofort en Durofort producten passen door deze eigenschappen naadloos binnen projecten met circulaire doelstellingen. Behaal jij jouw doelstellingen met deze programma’s? Neem gerust contact op om jouw vraagstukken met ons te bespreken.

#caring

DUROFORT BUIS

De innovatieve duurzame Durofort buis bestaat voor 100% procent uit hergebruikt PVC. De buis is tevens zelf ook 100% recyclebaar. De Durofort buis is een volwand PVC buis. Naast zijn milieuvriendelijke eigenschappen bezit de buis over sterke mechanische eigenschappen. De Durofort buis beschikt over dezelfde slagbestendigheid, maatvastheid en nominale ringstijfheid als een standaard buis. De buis is compact, vol van gewicht en voldoet aan alle specificaties en eisen waaraan een KOMO-gecertificeerde buis moet voldoen. De Durofort buis heeft een hoge chemische resistentie en een zeer hoge belastbaarheid wat betreft grond- en verkeerslast. Onze hulpstukken voor rioleringssystemen kunnen in combinatie met de Durofort buis gebruikt worden. 

De rioned innovatieprijs 2021

De Durofort buis won de RIONEDinnovatieprijs 2021. De Durofort buis is de éérste rioolbuis die voor 100% van gebruikt PVC is gemaakt.

Referentie


RENOFORT BUIS

De Renofort buis is een KOMO-gecertificeerde drielaagse PVC COEX buis. De wand van de Renofort buis is opgebouwd uit een binnen- en een buitenlaag van massief PVC. De tussenlaag van de buis bestaat uit geëxpandeerd PVC met een gesloten celstructuur. In deze laag is gebruikt PVC verwerkt. De Renofort buis bestaat in zijn totaliteit voor meer dan 50% uit gerecycled kunststof. Door het hergebruik en de herbruikbaarheid van grondstoffen is de Renofort buis een duurzame oplossing. Naast duurzame eigenschappen heeft de buis sterke mechanische eigenschappen. De Renofort buis heeft een hoge chemische resistentie en een zeer hoge belastbaarheid wat betreft grond- en verkeerslast. De aangevormde mof met 3° hoekverdraaiing voorkomt materiaalspanningen in de buisverbinding bij ongelijke zettingen. De aangevormde mof biedt de mogelijkheid om zonder hulpstukken een gebogen tracé te volgen. De Renofort buis is zeer flexibel toepasbaar door het zeer complete hulpstukken programma klasse 34 en 41. 


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

callback serive
Wij nemen telefonisch contact met u op
E-mail service
Wij zullen per e-mail contact met u opnemen

vind hier meer buitenriolering

Kanalizacja Pragma

PP PRAGMA BUITENRIOLERING

INFILTRATIESYSTEEM

Boite d'inspection PP Master

INSPECTIE PUTTEN

Keilinlaat

KEILINLAAT AANBOORZADEL

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met u op
E-Mail service
We nemen contact met u op via e-mail