Pipelife aanwezig op Plastic Pipes XX Conference and Exhibition

4 augustus 2021 | 3 min lezen

Plastic Pipes XX Conference and Exhibition in het Okura te Amsterdam

Elke twee jaar wordt er een Plastic Pipes XX georganiseerd. PPXX is een internationale conferentie en beurs door en voor de kunststof buizen industrie. De PPXX fungeert als een belangrijk platform voor nieuws en reviews over innovaties in de kunststof buizen en leidingsystemen sector. Dit jaar presenteren wij onze Aquagrip XL tijdens de PPXX beurs.

Pipelife op PPXX van 6-8 september
Vrolijke collega's op bouwplaats

PPXX VAN 6 TOT EN MET 8 SEPTEMBER IN AMSTERDAM

Wij zijn van 6 tot en met 8 september aanwezig op de PPXX in het Okura te Amsterdam. De PPXX is de Plastic Pipes Conference and Exhibition, een tweejaarlijkse internationale conferentie en beurs over kunststof leidingsystemen. Op deze conferentie worden ruim 100 papers gepresenteerd over het ontwerp en de ontwikkeling, het testen, de installatie en toepassing van kunststof leidingsystemen. Ook onze Aquagrip XL, en de toepassing van de Aquagrip komt aan bod.

AQUAGRIP VAN PIPELIFE OP PPXX BEURS

Wij staan op de beurs met een stand, waar we onze Aquagrip XL presenteren. De Aquagrip is een trekvaste koppeling met roestvrijstalen gripring. Met deze manier van installeren is lijmen overbodig. Zowel bij het werken met PVC drinkwaterleidingen als PVC rioolpersleidingen is deze koppeling ideaal vanwege de zeer eenvoudige montage, de snelheid en betrouwbaarheid. Naast de standaard formaten is er ook een Aquagrip XL beschikbaar, in de formaten formaten 315 en 400 mm.

LATEN WE ELKAAR LEREN KENNEN!

We zijn benieuwd welke nieuwigheden we gaan zien en horen op de Plastic Pipes XX, en welke nieuwe ideeën we daardoor zélf weer krijgen. Maar we kijken er vooral naar uit om mensen te ontmoeten. Om nieuwe connecties te maken, en om mensen met elkaar te verbinden. Want dat is de grootste inspiratie en de drijvende kracht achter onze nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Verbinden, uitdagen én oplossen.

Dus kom naar onze stand, en laten we elkaar leren kennen!

Employer Branding

PLASTIC PIPE CONFERENCE ASSOCIATION

De Plastic Pipes XX wordt georganiseerd door de Plastic Pipe Conference Association. De PPCA is een internationale organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling en het delen van kennis en informatie over kunststof leidingsystemen. Het doel is om technische kennis en informatie te delen met betrokkenen waardoor veiligheid, kosteneffectiviteit en duurzaamheid bij de productie en toepassing van kunststof leidingsystemen worden vergroot.

Plastic Pipes Conference Association

Astrid Struik

Astrid Struik

Salesdesk

New Energy

+31 228 355 663

Kevin Ruiter

Kevin Ruiter

Key Account Manager

New Energy & Drainage

+31 6 11 84 76 38

Maurice Meester

Maurice Meester

Product manager

New Energy & Drainage

+31 6 18 47 73 40

Jeroen Bleeker

Jeroen Bleeker

Productmanager

New Energy

+31 6 51 84 17 14

+31 228 355 555

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail