Pipelife met prefab systemen aanwezig op PREFAB vakbeurs

6 oktober 2021 | 3 min lezen

PREFAB 2021: VAKBEURS VOOR INDUSTRIEEL EN MODULAIR BOUWEN EN RENOVEREN

PREFAB is dé vakbeurs en hét kennisplatform voor industrieel en modulair bouwen en renoveren, speciaal voor professionals uit de woning- en utiliteitsbouw. Op de PREFAB vakbeurs maakt u kennis met onze prefab oplossingen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering. 

Ga met ons in gesprek

PREFAB is een vakbeurs voor industrieel en modulair bouwen en renoveren, waar je kennis kunt maken met direct toepasbare prefab oplossingen van leveranciers en koplopers in de woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast vertellen prefab experts je alles over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van prefab bouwen.

PREFAB beurs 2021 logo

12 T/M 14 OKTOBER 2021 
BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2021 ontvangen we je graag op de PREFAB vakbeurs in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Kom je ook?

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo
Woman in Vienna with Spider

SAMEN AAN DE SLAG MET DE ACTUELE UITDAGINGEN OP DE BOUW

Prefab bouwen is een belangrijke bouwmethode die perspectief biedt om de huidige en toekomstige uitdagende omstandigheden in de bouw het hoofd te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het voldoen aan de klimaatafspraken, de ambitie om circulair te bouwen, hergebruik van grondstoffen, minimalisering van verspilling en het terugdringen van de stikstof- en CO2-uitstoot. 

Daarnaast hebben we te maken met een groeiend tekort aan geschoolde arbeidskrachten. En dat terwijl we juist meer moeten gaan bouwen om de toenemende woningnood het hoofd te bieden. Kortom, werk aan de winkel!

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot
Prefab Master 3 Plus

PREFAB BOUWEN IS EFFICIËNT BOUWEN 

Met prefab bouwen kunnen we de stikstof- en CO2-uitstoot aanzienlijk terugdringen, onder andere door minder transportbewegingen. Ook gebruiken we het materiaal efficiënter, wat leidt tot minder restmateriaal en -afval. Door efficiënt off-site produceren, kunnen we meer woningen bouwen in minder tijd en met minder mensen op de bouwplaats. Bovendien verminderen we met prefab bouwen het aantal bouwfouten en daarmee de faalkosten. Wel zo efficiënt!

ONTDEK ONZE PREFAB OPLOSSINGEN TIJDENS PREFAB 2021 

In onze visie zijn er redenen te over om volop in te zetten op prefab en modulair bouwen. Omdat wij sterk geloven in prefab bouwen, zijn we al jaren intensief bezig met het ontwikkelen van prefab toepassingen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering. Op PREFAB 2021 laten we je graag kennismaken met de laatste Pipelife-innovaties op het gebied van prefab bouwen en installeren.

We nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Daag ons uit en laten we samen aan de slag gaan om de beste oplossing te realiseren voor jouw prefab project. Onze stand (nr. E026) vind je in hal 5.

We make prefab easy

Prefab complex? Voor jou niet. Want met onze prefab systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering wordt prefab makkelijk!

Collega's lachend aan het samenwerken achter pc

We design

Een goed begin is het halve werk. Maar bij prefab is het veel meer dan dat. Samen zetten we je project in de steigers en gaan we aan de slag met het ontwerp en de tekening. Elk detail nemen we samen door. Dat is cruciaal, omdat zeker bij prefabricage de ontwerptekening het fundament vormt van de gehele bouw. Samen maken we alles kloppend. We design.

Preflex spider tijdens productieproces

We make

Als het fundament is gelegd, gaan wij je prefab systeem op maat maken. Daarmee krijg je een hoogwaardige kant-en-klare oplossing in handen, waarmee je tijd en geld kunt besparen. Op de korte en lange termijn. Het in co-creatie ontworpen en door ons gemaakte prefab systeem wordt uiteraard uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van alle juridische documentatie. We make.

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

We assist

Het is ons doel om prefab bouwen makkelijk te maken. Zo kun je met minder mensen meer doen op de bouwplaats. We doen het samen en daarom blijven we betrokken tijdens het gehele project. We leveren volgens afspraak. En we zijn er als je ons nodig hebt, op afstand én op de bouw. Om je vragen te beantwoorden en collega’s op de werkvloer te begeleiden. We assist.


Ga met ons in gesprek en daag ons uit!

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Elektro

+31 6 51 35 24 64

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager Prefab

Elektro

+31 6 15 18 89 63

Contactfoto Pieter van Veen

Pieter van Veen

Key Account Manager Prefab

Elektro

+31 6 50 08 36 34

Contactfoto Leon Ronde

Leon Ronde

Salesdesk

Elektro

+31 6 21 36 25 19

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Elektro

+31 228 355 694

Contactfoto Ian Koenen

Ian Koenen

Key Account Manager

In-house

+31 6 11 61 64 01

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Elektro

+31 6 51 35 24 64

Erik Venema

Erik Venema

Sales Manager

Elektro

+31 6 51 89 43 05

     

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail