Prefab bouwen met Pipelife.
Wij maken het je makkelijk.

Ja, let's talk prefab

De bouwwereld staat voor enorme uitdagingen, nu én in de toekomst. Neem contact met ons op, dan praten we over hoe we samen sneller, efficiënter en duurzamer kunnen gaan bouwen.

*  Verplicht veld

Samen prefab bouwen

*Uw gegevens worden als vertrouwelijk behandeld. Uw toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door een e-mail te sturen info@pipelife.nl waarin u duidelijk aangeeft dat u uw toestemming wilt intrekken. De rechtmatigheid van de verwerking van uw gegevens voorafgaand aan uw intrekking van de toestemming blijft onaangetast. Voor alle details met betrekking tot de opslag, verwerking en verwijdering van gegevens, evenals uw rechten met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens, raadpleegt u ons Privacybeleid.

Of neem direct contact op

Samen vinden we de beste prefab oplossing voor jouw project. We helpen je met het ontwerp, maken de oplossing en begeleiden je bij de installatie.

Contactfoto Leon Ronde

Leon Ronde

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 6 21 36 25 19

0228-55696

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 15 18 89 63

Contactfoto Jan van Meegdenburg

Jan van Meegdenburg

Business Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 22 39 48 75

Together we make prefab easy

Prefab complex? Voor jou niet. Want met onze Pre-connect systemen voor elektro, vloerverwarming en binnenhuisriolering wordt prefab makkelijk!

we design

Een goed begin is het halve werk. Maar bij prefab is het veel meer dan dat. Samen zetten we je project in de steigers en gaan we aan de slag met het ontwerp en de tekening. Elk detail nemen we samen door. Dat is cruciaal, omdat zeker bij prefabricage de ontwerptekening het fundament vormt van de gehele bouw. Samen maken we alles kloppend. We design. 

“Vakkundig advies en engineering vanaf eerste idee tot compleet uitgewerkte technische E&W-tekeningen.”

Twee collega's samen aan het werk achter hun bureau

we make

Als het fundament is gelegd, gaan wij je prefab systeem op maat maken. Daarmee krijg je een hoogwaardige kant-en-klare oplossing in handen, waarmee je tijd en geld kunt besparen. Op de korte en lange termijn. Het in co-creatie ontworpen en door ons gemaakte prefab systeem wordt uiteraard uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van alle wettelijk vereiste documentatie. We make.

“Een geprefabriceerd systeem op maat met gedegen testrapporten, certificaten en wettelijk vereiste documentatie.”

Preflex spider tijdens productieproces

we assist

Het is ons doel om prefab bouwen makkelijk te maken. Zo kun je met minder mensen meer doen op de bouwplaats. We doen het samen en daarom blijven we betrokken tijdens het gehele project. We leveren volgens afspraak. En we zijn er als je ons nodig hebt, op afstand én op de bouw. Om je vragen te beantwoorden en collega’s op de werkvloer te begeleiden. We assist.

“We denken mee gedurende het gehele traject. Wij zijn er altijd en overal voor je. En we leveren onze systemen op maat, op locatie én op tijd.”

PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail