Veilig en compleet systeem voor gas en waterstof transport

Gas assortiment

Onze gasbuizen zijn geschikt voor het transport van waterstof; gekeurd door keuringsinstantie KIWA Gastec en geschikt voor bijmenging tot en met 100% waterstof.

Veilig & duurzaam transport van gas en waterstof

Voor het aanleggen van gasleidingen biedt Pipelife Nederland een complete range oplossingen. Pipelife levert zowel PE en PVC drukbuizen, geschikt voor gas en waterstof, als het door Pipelife ontwikkelde POLSAFE® systeem. Gasleidingsystemen van Pipelife voldoen vanzelfsprekend aan de geldende normen van KIWA GASTEC. We ontwikkelen, produceren en leveren kwalitatieve systemen voor een veilig gasnetwerk. Een daarvan is Pipelife Gas-Stop™ , een veiligheidsventiel dat gaslekken voorkomt.

Fossielvrije buizen van Pipelife. Gemaakt van biobased kunststof.

Minimaliseer je CO2-voetafdruk met wel 90% met onze biobased PVC buizen. Gemaakt van grondstoffen gewonnen uit hernieuwbare bronnen. Met exact dezelfde kwaliteit, kenmerken en eigenschappen als traditioneel kunststof.

Met onze hoogwaardige buizen van biobased kunststof kunnen we samen een belangrijke stap maken in het verder verduurzamen van distributienetwerken! Met een minimale klimaatimpact en maximaal behoud van kwaliteit.

Pipelife Biobased 7.12.2022 - 18

Waterstof, het groene gas van de toekomst

Over niet al te lange tijd stappen we allemaal over van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Een veelbelovend groen alternatief voor aardgas, is waterstof. De gasleidingsystemen van Pipelife zijn geschikt voor het transport van waterstof. Onze gasleidingen en hulpstukken zijn gekeurd door keuringsinstantie KIWA Gastec. Ze zijn geschikt voor bijmenging tot en met 100% waterstof.

Image picture

Waterstof demohuis in Nederland, met gasleiding en Gas-Stop™ van Pipelife

Waterstof speelt een grote rol binnen energietransitie. Het door KIWA en Alliander geopende waterstof demohuis laat zien dat waterstof uitstekend als brandstof te gebruiken is in de gebouwde omgeving. Voor de aanvoer van waterstof naar het huis worden gasbuizen en de veiligheidsverhogende Gas-stop™ van Pipelife gebruikt. We zijn er trots op dat ons gasleidingsysteem deel uit maakt van het waterstof demohuis.

Demo Waterstofhuis in Apeldoorn met gasleiding en gas-stop van Pipelife

Gas-Stop™

De veiligheidsverhogende Gas-Stop™ voorkomt een ongecontroleerde gasuitstroom bij breuk in de gasleiding. Ook voor waterstof. Een veilige gedachte.

Gas Stop installed into the gas pipe system
Gas Stop installed into the gas pipe system
0Resultaten
Geen resultaten gevonden voor ""

Geen resultaten gevonden

Laden

Interesse gewekt? Praat met onze experts!

Jeroen Bleeker

Jeroen Bleeker

New EnergyProductmanager

+31 651 84 17 14

+31 228 355 555

Maurice Meester

Maurice Meester

Product manager

New Energy & Drainage

+31 6 18 47 73 40

Kevin Ruiter

Kevin Ruiter

Key Account Manager

New Energy & Drainage

+31 6 11 84 76 38

Astrid Struik

Astrid Struik

Salesdesk

New Energy

+31 228 355 663

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail