Pipelife Durofort buis genomineerd voor Rethink Award 2021

14 juni 2021 | 3 min lezen

Deel:

Onze Durofort buis is genomineerd voor een Rethink Award in de categorie Recycling!

Jaarlijks reikt NRK de Rethink awards uit aan inspirerende producten en initiatieven, die bijdragen aan verduurzaming van de kunststof- en rubberproductketen. Dit jaar zijn wij genomineerd met onze Durofort buis gemaakt van 100% gerecycled PVC! Op 23 juni vond de uitreiking van de awards plaats. Naast een award was er ook een publieksprijs te winnen.

Helaas mochten wij geen award mee naar huis nemen, maar niet getreurd, we zetten onze verduurzaming uiteraard voort en dat is uiteindelijk wat telt! Wij feliciteren K-vision, Hordijk, M-Plastics, Renolit, Sabic, LyondellBasell en Braskem van harte met het winnen van de Rethink Awards! Door het gedreven ondernemerschap van alle deelnemers zijn er heel mooie producten en initiatieven ontstaan, die allemaal hun steentje bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijke samenleving. Ondanks dat we geen award in de wacht hebben gesleept, zijn we er trots op om daar met onze Durofort buis tussen te mogen staan!

Key account manager Ronald Karsten met de oorkonde
Key account manager Ronald Karsten met de oorkonde
Oorkonde Rethink Awards 2021

Duurzaam onderscheidend product en initiatief

De Rethink Awards voor Duurzame producten wordt georganiseerd door NRK en PlasticsEurope Nederland. Jaarlijks worden deze prijzen uitgereikt aan bedrijven uit de kunststof- en rubberbranche, met een duurzaam onderscheidend product of initiatief.

Recycling

Er zijn awards voor drie industriesectoren: de kunststof en rubber Producten, de kunststof en rubber Verwerkers, en de kunststof en rubber Recyclers. Met onze Durofort buis, gemaakt van 100% gerecycled en herbruikbaar PVC, zijn wij genomineerd in de categorie Recycling! De Durofort buis bestaat dus voor 100% uit gebruikt PVC, en is na gebruik weer opnieuw te verwerken tot een volgend product van PVC. Hier lees je er meer over.

BIJDRAGEN AAN VERDUURZAMING

Federatie NRK en PlasticsEurope Nederland stimuleren de ontwikkeling van producten en initiatieven bijdragen aan verduurzaming, terugdringen van CO2-uitstoot, circulaire economie en het vergroten van veiligheid en comfort van gebruikers. De beste en meest effectieve producten, processen en initiatieven worden beloond met een Rethink Award.

BETROKKEN STAKEHOLDERS

Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van betrokken doelgroepen, zoals klanten, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties, grondstofleveranciers, burgers en professionals uit de kunststof- en rubberbranche, vellen een vakkundig oordeel over alle deelnemende inzendingen.

Thumbnail YT Durofort
Rethink logo zwart

SAMEN PRATEN OVER DUURZAME OPLOSSINGEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame oplossingen voor jouw gemeente? Neem contact op met onze experts!

Contactfoto Rob Dekker2

Rob Dekker

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 523

Contactfoto Irene Bloemendaal

Irene Bloemendaal

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 674

Contactfoto Mümtaz Yilmaz

Mümtaz Yilmaz

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 579

Contactfoto Frank Muis

Frank Muis

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 672

Contact foto Hugo Lamper

Hugo Lamper

Technisch commercieel adviseur

Sewage

+31 6 11 50 83 20

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail