Uitreiking Pipelife Awards 2021
Uitreiking Pipelife Awards 2021

Vier awards uitgereikt aan teams en medewerkers die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd

Talent, ondernemerschap, inzet en doorzettingsvermogen mag gezien worden! Want daarmee kan écht een verschil worden gemaakt. Individueel, en op de werkvloer. We vinden het dan ook erg belangrijk om dit te erkennen en te waarderen. Daarom hebben we voor het allereerste jaar onze eigen Pipelife Awards uitgereikt. In totaal zijn er vier awards toegekend aan teams en medewerkers die in 2021 een bijzondere prestatie hebben geleverd, waarmee ze echt een verschil hebben gemaakt.

17 maart 2022 | 3 min lezen

Talent en inzet erkennen en waarderen

Proosten op wat we met z'n allen hebben neergezet in 2021

Begin maart hebben wij voor het eerst onze Pipelife Awards toegekend aan teams en werknemers die een uitzonderlijke prestatie neer hebben gezet in 2021.

Tijdens een feestelijke avond hebben we, onder het genot van een hapje en een drankje, vier awards uitgereikt. Medewerkers streden om de awards Innovatie van het jaar, Optimalisatie van het jaar, Verbinder van het jaar en Team van het jaar. 

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Samen kunnen we van elkaar leren

Onze directeur Aart-Jan vertelt: “Door het uitreiken van awards kunnen we onze mensen eens extra in het zonnetje zetten. Onze medewerkers hebben zoveel in hun mars, zij kunnen écht een verschil maken. We vinden het belangrijk om hun talent en hun inzet te erkennen en te waarderen. Samen kunnen we van elkaar leren. “

Het werd een gezellige avond, met goed gezelschap en lekker eten. Natuurlijk hebben we samen geproost op wat we met z’n allen hebben neergezet in 2021.

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Innovatie van het jaar

De eerste award die werd uitgereikt was Innovatie van het jaar. De award wordt uitgereikt aan het team dat de meest baanbrekende oplossing weet te realiseren. 

Deze award werd gewonnen door team Birdy. In samenwerking met Wienerberger Nederland heeft het team een combi dakvoetprofiel ontwikkeld. 

Het team heeft echt als team tegenslagen overwonnen, en doorzettingsvermogen getoond. Met als resultaat een optimaal combi dakvoetprofiel, die al volop in de handel is bij Wienerberger.

Meer lezen over het combi dakvoetprofiel? Neem een kijkje op de website van Wienerberger.

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Optimalisatie van het jaar

De Optimalisatie award staat voor ‘out of the box denken’, het uitdagen van de standaard processen en werkwijzen. 

De eerste Optimalisatie award is toegekend aan Robert-Paul Hogers. Robert-Paul is naar nieuwe mogelijkheden gaan kijken om zorgvuldiger met grondstoffen om te gaan. Om zo een bijdrage te leveren aan onze duurzaamheidsambitie én natuurlijk ook kosten te besparen. Oude Flexiplus buizen zijn door zijn inspanning aan een nieuw leven begonnen.  

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Verbinder van het jaar

De award Verbinder van het jaar wordt uitgereikt aan diegene die een uitzonderlijke bijdrage levert aan het verbinden van mensen binnen Pipelife.

Verbinden, dat is toch wel één van de belangrijkste thema’s van Pipelife. We verbinden netwerken, waardoor vitale stoffen zoals water en energie getransporteerd kunnen worden, én we verbinden kennis en mensen. Zodat we samen nog betere oplossingen bedenken. 

Onze collega Rob Blesma is één van de belangrijke verbinders bij Pipelife. Door zijn enthousiaste en open houding weet hij eenieder voor zich te winnen. Rob vervult een verbindende rol voor verschillende projecten bij Soluforce. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen en dit duidelijk te benoemen, en daarna ook weer op te lossen. Zo tilt hij de teams en de samenwerking naar een hoger plan.

Meer weten over Soluforce? Neem een kijkje op de website van Soluforce.

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Team van het jaar

Mensen in hun kracht zetten, bedrijfsbelang in het oog houden, uitdagingen aanpakken, samen als team van verschillende disciplines, dan verdien je de Team van het jaar award.

Team FTR Soluforce heeft de eerste award voor Team van het jaar in de wacht gesleept! 

Het team heeft laten zien dat je door afdelingsoverstijgend te opereren belangrijke verbeteringen kan realiseren. Actief bruggen bouwen tussen mensen leidt tot grote successen.

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Wil jij volgend jaar ook kans maken?

Bij ons kun jij, samen met een team enthousiaste collega’s, écht een verschil maken. Door bijvoorbeeld de productieketen verder te verduurzamen, of producten te ontwikkelen waarmee we de energietransitie ondersteunen.

Ook jezelf ontplooien? Geef jouw talent de ruimte die het verdient, en maak samen met ons het verschil! Bekijk onze vacatures op de vacaturepagina.

Uitreiking Pipelife Awards 2021

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail