Durofort

We produceren niet alleen buizen maar bieden ook infrastructuur oplossingen.

Always part of your life

Leidingsystemen voor een duurzame infrastructuur

Bij Pipelife ontwikkelen we, op basis van onze ervaring en kennis, toekomstgerichte infrastructuuroplossingen op het hoogste technische niveau om de huidig en toekomstige uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, milieuvervuiling en verstedelijking het hoofd te bieden.

De producten van Pipelife zijn al decennialang betrokken bij de aanleg en renovatie van drinkwater, gas, riool- en regenwaternetwerken in Europa. Overheid, ontwikkelaars, bouwbedrijven en groothandels vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en onze uitgebreide dienstverlening.

Wij zetten voor onze klanten en partners onze kennis en service in tijdens alle projectfasen – van planning en constructie tot installatie en daarna. Samen vinden wij altijd de ideale oplossing voor een succesvol project.

Infrastructuur

Producten

Sewage

Buitenriolering

Buitenriolering draait om volksgezondheid en droge voeten. Je ziet het niet, je ruikt het (meestal) niet maar het is er. Het riool is het afvoersysteem waarmee afvalwater wordt afgevoerd. De oplossingen van Pipelife maken gebruik van het principe vrij vervalriolering. Kenmerkend voor deze systemen zijn onder andere de lange levensduur, hoge chemische resistentie, het complete programma en de gunstige prijs.

Potable Water

Drinkwater

Naast het zuiveren, bewaken en monitoren van drinkwater door het waterbedrijf is de leiding zelf ook een belangrijk onderdeel van betrouwbaar, veilig, duurzaam en lekker water. Waterleidingen liggen hoofdzakelijk in de grond en bevinden zich tevens in huizen en gebouwen. Alle waterleidingen van Pipelife hebben het KIWA of KOMO-keur.

Gas

Gas

Voor het aanleggen van gasleidingen biedt Pipelife Nederland een complete range oplossingen. Pipelife levert zowel componenten voor polyethyleen (PE) gasleidingen als het door Pipelife ontwikkelde POLSAFE® systeem. Gasleidingsystemen van Pipelife voldoen vanzelfsprekend aan de geldende normen van KIWA GASTEC.

Cable Protection

kabelbescherming

Pipelife kabelbeschermingsbuizen worden toegepast bij de aanleg van grote (energie) infrastructuren. De buizen hebben sterke mechanische eigenschappen en zijn geschikt voor doorvoer van elektriciteits-, data- en telecommunicatiekabels, onder veeleisende bodemomstandigheden en over lange afstanden. Deze mantelbuizen zijn geschikt voor horizontaal gestuurde boringen.


Oplossingen

PIP_NLE_Sewage_Boxcomplex_Waalwijk

Regenwaterbeheer

Het klimaat verandert steeds sneller. We ervaren steeds vaker buitensporig hevige regenbuien, droogte en hittegolven. De ideale oplossing voor regenwaterbeheer is om water op te vangen, tegen te houden of weg te laten sijpelen en het efficient te hergebruiken. Zo beschermen we onze steden en dorpen tegen overstromingen en watertekorten. 

Smart water probe

Smart Probing solution

De Pipelife Smart probing solution biedt de mogelijkheid om te meten en real time data te genereren, op elk punt in het netwerk, met gemakkelijke toegang tot de pijpleidingen vanaf het maaiveld.

Smart water probe

Energietransitie

Waterstof is een veelbelovend groen alternatief voor aardgas. De gasleidingen van Pipelife zijn al geschikt voor het transport van waterstof; gekeurd door keuringsinstantie KIWA en geschikt voor bijmenging tot en met 100% waterstof.


Service

Nieuws & Referenties

documentatie

Wij staan in alle fasen van het project aan uw zijde en daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan informatiemateriaal en rekenhulpmiddelen.


Get in touch

contactpersonen

gas/water

Astrid Struik

Astrid Struik

Salesdesk

New Energy

+31 228 355 663

Kevin Ruiter

Kevin Ruiter

Key Account Manager

New Energy & Drainage

+31 6 11 84 76 38

Maurice Meester

Maurice Meester

Product manager

New Energy & Drainage

+31 6 18 47 73 40

Jeroen Bleeker

Jeroen Bleeker

Productmanager

New Energy

+31 6 51 84 17 14

+31 228 355 555

buitenriolering

Contactfoto Rob Dekker2

Rob Dekker

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 523

Irene Bloemendaal

Irene Bloemendaal

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 674

Contactfoto Mümtaz Yilmaz

Mümtaz Yilmaz

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 579

Contactfoto Frank Muis

Frank Muis

Salesdesk

Sewage

+31 228 355 672

Hugo Lamper

Hugo Lamper

Technisch commercieel adviseur

Sewage

+31 6 11 50 83 20


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail