Online Rekentools

Chemische Resistentie

Deze tool geeft de bestendigheid aan van buizen gemaakt van PVC, PE en PP tegen chemicaliën en zuren bij verschillende concentraties en temperaturen.

Colebrook White

voor volledig gevulde rioolbuizen

Tool voor het berekenen van de diameter, debiet en de stroomsnelheid van volledig gevulde rioolbuizen. Aanbevolen voor riolen voor regenwater.

Colebrook White

voor gedeeltelijk gevulde rioolbuizen

Tool voor het berekenen van de diameter, debiet en de stroomsnelheid van gedeeltelijk gevulde rioolbuizen. Aanbevolen voor rioolbuizen voor gemeentelijk en industrieel water.

Pipe Restraint Tool

Tool voor het berekenen van de lengte buis die trekvast moet worden aangelegd voor en na een bocht op basis van type buis, druk, temperatuur en grondcondities. Alle koppelingen die zich binnen de gecalculeerde lengte bevinden moeten trekvast uitgevoerd zijn, bijvoorbeeld door middel van een Pipelife Aquagrip, om te voorkomen dat de buis uit de koppeling kan schuiven onder druk en spatkrachten.

Deze programma's zijn een aanvulling op de verschillende designbrochures van Pipelife. Van de gebruiker wordt verwacht dat hij inzicht heeft in de vergelijkingen en principes van de toepasbaarheid en de beperkingen. Het gebruik van deze programma's is niet bedoeld ter vervanging van de evaluatie en het oordeel van een professionele ingenieur die competent is op dit gebied. Hoewel alles in het werk is gesteld om de nauwkeurigheid van de informatie in deze brochure te waarborgen, is de nauwkeurigheid ervan niet gegarandeerd. Alle tabellen, verklaringen en resultaten kunnen slechts als aanbevelingen worden beschouwd. Aanbevelingen die voortvloeien uit het gebruik van dit programma zijn niet van toepassing op producten die door anderen zijn vervaardigd.

Puttenstaten

0Resultaten
Geen resultaten gevonden voor ""

Geen resultaten gevonden

Laden

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail