Elektro

Montageklemmen

De Polfix+ is een kunststof montageklem voor elektrabuizen. Het Polfix+ systeem maakt het mogelijk de klemmen aan elkaar te koppelen. Dat is handig om een vaste tussenafstand van de buizen te realiseren. Er is een keuze uit een alles-in-één variant met duimplug of een los te schroeven uitvoering. De KEMA gekeurde Polfix+ buisklemmen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder slagvast en halogeenvrij. Voor zichtwerk zijn er diverse kleuropties beschikbaar. Al jarenlang is het complete Pipelife Polfix+ systeem een begrip bij elektrotechnische installateurs. Vele tientallen miljoenen exemplaren vonden hun weg in de woning- en utiliteitsbouw. 

SLIM & COMPLEET

Wij weten wat er speelt in jouw wereld. En daar stemmen we onze producten zo goed mogelijk op af. Ons totaal assortiment maakt installeren makkelijk.
Wij houden onze kennis en service graag op hoog niveau. Dus heb je suggesties of ideeën? Neem contact op en daag ons uit!

Elektro assortiment


Samen praten? Ga met ons in gesprek en daag ons uit!

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail