Binnenriolering

Vrij verval binnenriolering. Polisan.

Polisan is een compleet binnenrioleringsprogramma aan buizen en hulpstukken in zowel een polyvinylchloride (PVC) als een polypropyleen (PP) uitvoering. Polisan kenmerkt zich door betrouwbaarheid, veiligheid, gemak en installatiesnelheid. Polisan PVC en PP buizen en hulpstukken zijn bedoeld voor de vrijverval binnenriolering. De Polisan leiding wordt vervaardigd door middel van co-extrusie. Dit houdt in dat de buis uit 3 lagen bestaat. De binnen- en buitenlaag zijn van nieuw materiaal. De geschuimde tussenlaag bestaat uit gerecycled PVC. Het gehele programma is in de diverse BIM-geschikte bestandsformaten uitgewerkt.


Binnenriolering assortiment

M3+

Master3plus

Robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Compleet en ontwerpbaar met BIM. Ook beschikbaar als prefab oplossing.

Topfit productfoto

Topfit

Dynamisch binnenrioleringssysteem met speciale rubberen binnenring. Montage zonder lijm, direct waterdicht, super snel te installeren, makkelijk na te stellen en blijvend flexibel.

soil

Polisan

Compleet binnenriolerings-programma in zowel PVC als PP. Geschikt voor vrijverval binnenriolering met een binnenste laag van gerecycled materiaal. 


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail