Binnenriolering

Binnenrioleringsysteem

Bij riolering draait het om waterveiligheid. In het circuit moet het overal goed stromen en nergens lekken. Topfit binnenriolering is zo gemaakt dat je hier altijd op kunt rekenen. Door de speciale rubbere binnenring hoeven de leidingen alleen maar naar binnen gedrukt te worden en is nastellen mogelijk. Er komt geen lijm aan te pas, waardoor er extra snel gewerkt kan worden en het geeft de zekerheid dat de verbindingen goed vastzitten. Veiligheid, gemak en snelheid worden door deze productenrange aan elkaar verbonden.

Topfit binnenriolering is geen statisch maar juist een dynamisch systeem. Hierdoor is er altijd voldoende beweging voor nastellen. Ook bij een latere verbouwing of renovatie kan Topfit snel en zonder ingrijpende maatregelen worden verlegd. 

Kortom, de supersnelle installatie, het makkelijke nastellen en de montage zonder lijm zorgen ervoor dat als je eenmaal met Topfit heeft gewerkt, je niets anders meer wilt. Voor meer informatie, zie de brochure. 

Het nieuwe monteren: ervaar zelf hoe aangenaam dat is!

Supersnel installeren

  1. Haaks afzagen
  2. Afbramen
  3. Ontvetten
  4. Insmeren glijmiddel
  5. Invoeren
  6. Nastellen

Sterk op alle onderdelen

In het assortiment van Topfit is alles goed doordacht en nauw op elkaar afgestemd. Dat maakt deze nieuwe productenrange sterk op alle onderdelen. Leidingen, bochten, koppel- en verloopstukken, doppen, beugels en rozetten: het sluit allemaal perfect op elkaar aan.

de voordelen

GEMAAKT VOOR UW GEMAK

Doordat u met alle onderdelen van Topfit zo soepel kunt werken, ervaart u een nieuwe manier van installeren. Het gaat vlotter, met meer plezier en voldoening.

MAKKELIJK NASTELLEN

Topfit Binnenriolering is geen statisch maar juist een dynamisch systeem. Zodra u de onderdelen met elkaar verbindt, zult u merken dat er altijd voldoende beweging in blijft voor nastellen.

PASSEND IN ELKE SITUATIE

In de installatiepraktijk is elke situatie weer anders. Daar heeft Pipelife rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van Topfit. Indien gewenst kunt u de buizen en hulpstukken enkele centimeters in- of uitschuiven. Handig daarbij dat u de onderdelen ten opzichte van elkaar ook kunt draaien.

Alles wat u extra kunt met Topfit Binnenriolering kunt u niet met traditionele riolering. Topfit werkt gewoon makkelijker, prettiger en sneller. Dit noemen wij ‘het nieuwe monteren’.

Ervaar zelf hoe aangenaam dat is!

BLIJVEND FLEXIBEL

Traditioneel rioleringswerk is meestal onveranderbaar zodra het eenmaal is geïnstalleerd. Maar met Topfit Binnenriolering kunt u nog alle kanten op. Goed om te weten dat Topfit blijvend flexibel is.

Zonder lijm kunt u meer  

Omdat de onderdelen van Topfit Binnenriolering niet zijn verlijmd, kunt u ze eenvoudig demonteren. Alles wat eerder is geïnstalleerd kan weer uit elkaar worden gehaald. Dus mocht het nodig zijn om iets te veranderen, dan biedt Topfit u daar alle mogelijkheden voor.

Ideaal bij verbouwingen

Het feit dat u een Topfit Binnenriolering onder elke omstandigheid kunt aanpassen, is een belangrijk pluspunt. Het is een goed verkoopargument naar uw klanten. Want mochten zij ooit besluiten tot een verbouwing, dan kan het rioleringswerk van Topfit snel en zonder ingrijpende maatregelen worden verlegd. Of het nu een kleine of grote klus betreft: met Topfit is een aanpassing zo gepiept.

Een compleet assortiment

Topfit Binnenriolering bestaat uit een compleet assortiment onderdelen die stuk voor stuk perfect op elkaar aansluiten. Het is een totale range aan topproducten, waarmee u zonder lijm supersnel rioleringswerk kunt uitvoeren.


Binnenriolering assortiment

M3+

Master3plus

Robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Compleet en ontwerpbaar met BIM. Ook beschikbaar als prefab oplossing.

Topfit productfoto

Topfit

Dynamisch binnenrioleringssysteem met speciale rubberen binnenring. Montage zonder lijm, direct waterdicht, super snel te installeren, makkelijk na te stellen en blijvend flexibel.

soil

Polisan

Compleet binnenriolerings-programma in zowel PVC als PP. Geschikt voor vrijverval binnenriolering met een binnenste laag van gerecycled materiaal. 


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail