Binnenriolering

Binnenrioleringsysteem

Topfit is een uiterst flexibel systeem, gemaakt van PP. Er komt geen lijm aan te pas, waardoor er extra snel gewerkt kan worden. Veiligheid, gemak en snelheid worden door dit programma aan elkaar verbonden. Topfit binnenriolering is geen statisch maar juist een dynamisch systeem. Zodra de onderdelen met elkaar verbonden zijn is er altijd voldoende beweging voor nastellen. Ook bij een latere verbouwing of renovatie kan Topfit snel en zonder ingrijpende maatregelen worden verlegd. Link naar documentatie Topfit

U zult in de praktijk merken dat Topfit Binnenriolering inderdaad is gemaakt voor uw gemak

Supersnel installeren

  1. Haaks afzagen
  2. Afbramen
  3. Ontvetten
  4. Insmeren glijmiddel
  5. Invoeren
  6. Nastellen

Sterk op alle onderdelen

In het assortiment van Topfit is alles goed doordacht en nauw op elkaar afgestemd. Dat maakt deze nieuwe productenrange sterk op alle onderdelen. Leidingen, bochten, koppel- en verloopstukken, doppen, beugels en rozetten: het sluit allemaal perfect op elkaar aan.

HET NIEUWE MONTEREN

GEMAAKT VOOR UW GEMAK

Doordat u met alle onderdelen van Topfit zo soepel kunt werken, ervaart u een nieuwe manier van installeren. Het gaat vlotter, met meer plezier en voldoening.

MAKKELIJK NASTELLEN

Topfit Binnenriolering is geen statisch maar juist een dynamisch systeem. Zodra u de onderdelen met elkaar verbindt, zult u merken dat er altijd voldoende beweging in blijft voor nastellen.

PASSEND IN ELKE SITUATIE

In de installatiepraktijk is elke situatie weer anders. Daar heeft Pipelife rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van Topfit. Indien gewenst kunt u de buizen en hulpstukken enkele centimeters in- of uitschuiven. Handig daarbij dat u de onderdelen ten opzichte van elkaar ook kunt draaien.

Alles wat u extra kunt met Topfit Binnenriolering kunt u niet met traditionele riolering. Topfit werkt gewoon makkelijker, prettiger en sneller. Dit noemen wij ‘het nieuwe monteren’.

Ervaar zelf hoe aangenaam dat is!

BLIJVEND FLEXIBEL

Traditioneel rioleringswerk is meestal onveranderbaar zodra het eenmaal is geïnstalleerd. Maar met Topfit Binnenriolering kunt u nog alle kanten op. Goed om te weten dat Topfit blijvend flexibel is.

Zonder lijm kunt u meer  

Omdat de onderdelen van Topfit Binnenriolering niet zijn verlijmd, kunt u ze eenvoudig demonteren. Alles wat eerder is geïnstalleerd kan weer uit elkaar worden gehaald. Dus mocht het nodig zijn om iets te veranderen, dan biedt Topfit u daar alle mogelijkheden voor.

Ideaal bij verbouwingen

Het feit dat u een Topfit Binnenriolering onder elke omstandigheid kunt aanpassen, is een belangrijk pluspunt. Het is een goed verkoopargument naar uw klanten. Want mochten zij ooit besluiten tot een verbouwing, dan kan het rioleringswerk van Topfit snel en zonder ingrijpende maatregelen worden verlegd. Of het nu een kleine of grote klus betreft: met Topfit is een aanpassing zo gepiept.

Een compleet assortiment

Topfit Binnenriolering bestaat uit een compleet assortiment onderdelen die stuk voor stuk perfect op elkaar aansluiten. Het is een totale range aan topproducten, waarmee u zonder lijm supersnel rioleringswerk kunt uitvoeren.


Contact

Kies a.u.b. de manier waarop u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

callback serive
Wij nemen telefonisch contact met u op
E-mail service
Wij zullen per e-mail contact met u opnemen

M3+

MASTER 3 PLUS

soil

Vrij verval binnenrioleringsysteem

terrendis

Voorgeisoleerde leidingen

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met u op
E-Mail service
We nemen contact met u op via e-mail