PL_Master3Plus_Header

LICHTER. STILLER. SLIMMER.

Geluidsarm binnenriolering-systeem

Binnenriolering is een onmisbare voorziening in gebouwen, maar het gebruik ervan kan als lawaaierig en storend worden ervaren door bewoners en gebruikers. Dit voorkom je met ons slimme en complete Master3Plus geluidsarme binnenrioleringsysteem. De unieke materiaalsamenstelling maakt Master3Plus niet alleen een van de stilste, maar ook het lichtste systeem op de markt. Dit maakt het installeren een stuk eenvoudiger. Zonder in te boeten op kwaliteit, stijfheid en robuustheid.

Overview of Master3Plus products standing together

LICHTER. STILLER. SLIMMER.

Pipelife Master3Plus is lichter, stiller en slimmer. De betere meters maak je dan ook met ons slimme en complete binnenrioleringsysteem. Master3Plus is een robuust en geluidsarm PP systeem, dat makkelijk en snel te installeren is. En dankzij de meer dan 200 hulpstukken is er voor elk gebouw en voor elke uitdaging een passend systeem samen te stellen.

Voor elke uitdaging een passend systeem

Master3Plus_total-solution_1920x720-new
Master3Plus_total-solution_1920x720-new

Buizen

Master3Plus garandeert een snelle en faalveilige montage. De afdichtingsring is zo ontworpen dat de kans op uitdrukken of verschuiven van de ring tot een minimum beperkt wordt, zelfs wanneer de buis niet optimaal is afgezaagd of schuin wordt ingestoken. Eenvoudige montage met minimale fysieke inspanning dus.

De Master3Plus buizen zijn opgebouwd uit drie, zorgvuldig op elkaar afgestemde, lagen. Het systeem is uitermate robuust en toch een van stilste en lichtste in zijn soort. Het systeem heeft een levensduur van meer dan vijftig jaar en is volledig te recyclen. Perfect inzetbaar dus voor duurzaam en circulair bouwen.

Overview of Master3Plus products standing together

Hulpstukken

Of je voorkeur nu uitgaat naar mof/spie of volledig gemofte hulpstukken, de Master3Plus-connecties sluiten altijd direct waterdicht af met een superieure lekdichtheid. Buizen en hulpstukken kun je simpelweg in elkaar schuiven. Je hoeft dus niets te lijmen of te zagen, wat zorgt voor minder afval én minder kosten.

Met Master3Plus heb je de beschikking over een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 200 hulpstukken. Zo is er voor elk gebouw en voor elke uitdaging een passend systeem samen te stellen.

PL_Master3Plus_Bevestigingsbeugel

Accessoires

Master3Plus accessoires, zoals de geluiddempende bevestigingsbeugels, zijn speciaal ontwikkeld om op effectieve wijze de ontwikkeling en verspreiding van lucht- en contactgeluid te minimaliseren. De beugels zijn van grote invloed op het dempen van contactgeluid omdat ze de binnenriolering met de wand verbinden.

De toonaangevende akoestische eigenschappen maken Master3Plus een van de stilste systemen op de Europese markt. Daarmee voldoe je ruimschoots aan de eisen van Bouwbesluit.

DE STILSTE IN ZIJN SOORT

onafhankelijk getest, onovertroffen resultaten

De akoestische eigenschappen van Master3Plus zijn uitvoerig getest door twee vooraanstaande organisaties: het onafhankelijke raadgevend ingenieursbureau Peutz Nederland en het gerenommeerde Fraunhofer instituut in Duitsland. De resultaten overtroffen de eisen voor geluidsisolatie van technische installaties in gebouwen en houdt en het installatie-geluidsniveau ver binnen de gestelde eisen van Bouwbesluit.
 

de betere meters: snel en makkelijk te installeren 

Het installeren van conventionele binnenrioleringsystemen is soms een hele uitdaging. Niet met Master3Plus! Ons innovatieve binnenrioleringsysteem is ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, geluidsisolatie en levensduur. En dankzij het lage gewicht, diverse handige features en het complete assortiment biedt Master3Plus optimaal installatiegemak.

BIM MEETS MASTER 3+

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Facilisis mauris sit amet massa vitae tortor. Elit at imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Risus sed vulputate odio ut enim blandit. Nunc aliquet bibendum enim facilisis gravida neque convallis a. Venenatis tellus in metus vulputate eu scelerisque. Netus et malesuada fames ac turpis. Lobortis feugiat vivamus at augue. Ut porttitor leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl. 

LICHTGEWICHT ONTWERP

Het aanleggen van een binnenrioleringsysteem is een fysiek veeleisende taak, waarbij installateurs langdurig in belastende houdingen werken, zware onderdelen tillen en zich manoeuvreren in beperkte ruimtes. Maar wie zegt dat installeren zwaar moet zijn? Het Master3Plus systeem is lichter dan vergelijkbare systemen op de markt. Dit maakt het hanteren, tillen en installeren van onderdelen een stuk makkelijker en veiliger. Bovendien draagt het bij aan een vlotte logistiek op de bouwplaats en een efficiënter transport, inclusief lagere ecologische voetafdruk. Zo doe je meer, in minder tijd én met meer gemak!

Master3plus webbanner

MASTER3PLUS ALS PREFAB-OPLOSSING

Je kunt Master3Plus ook gebruiken als efficiënte prefab-oplossing. Hierdoor kun je met minder mensen toch duurzamer, efficiënter en sneller werken. De bekende kwaliteit van Pipelife, maar met het gemak van prefab! Met onze aanpak en Pre-connect binnenriolering op maat zorgen wij voor een efficiënt prefab bouwproces. We staan je terzijde van ontwerp tot en met realisatie.

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

MASTER3PLUS MEETS BIM

Wist je dat het gehele Master3Plus-systeem in BIM-geschikte bestandsformaten is uitgewerkt? Zo heb je altijd alle productspecificaties bij de hand en zet je de gewenste informatie eenvoudig om in bestellijsten, planningen en begrotingen. Met als resultaat de perfecte start van je project.

ONZE PRODUCTEN, DE GRONDSTOFFEN VOOR LATER

samen werken we aan veilige, comfortabele en duurzame gebouwen

De bouwwereld staat voor grote uitdagingen, nu én in de toekomst. Veeleisende omstandigheden zoals circulair bouwen, stijgende bouwkosten, arbeidstekorten en woningnood vragen om een nóg duurzamer en efficiënter bouwproces. Daarom ontwikkelen we innovatieve producten, oplossingen en systemen om veilige, comfortabele en duurzame gebouwen te realiseren. 

DUURZAAM (INTERN) BEWUSTZIJN 

Duurzaamheid begint bij het creëren van persoonlijk duurzaam bewustzijn bij onze medewerkers. Dat zit vaak in kleine dingen, zoals het licht uitdoen, de kachel lager zetten of machines niet onnodig laten draaien. Als organisatie kiezen we bewust voor groene stroom, zonnepanelen, energiezuinige ledverlichting, hybride verwarmingssystemen en een groen autobeleid. 

WIST JE DAT…

…wij gecertificeerd zijn voor het hoogste niveau van de CO2-prestatieladder? Dit toont aan dat we onze energiestromen en CO2-footprint duidelijk voor ogen hebben, dat we ambitieuze doelstellingen voor ogen hebben voor CO2-reductie en dat we transparant zijn over ons CO2-beleid.

DUURZAAM EN CIRCULAIR BOUWEN

Ook zijn we volop bezig met het verduurzamen van ons productportfolio. We zijn kritisch op de grondstofkeuze en productiewijze van onze producten. Zo kiezen we naast PVC steeds vaker voor PE en PP als grondstof. Onze producten zijn steeds vaker, net als Master3Plus, volledig recyclebaar en vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen. Verder stimuleren we bio-circulaire producten en voor elke buis van standaard kunststof bieden we een duurzaam alternatief.

GELUIDSARME BINNENRIOLERING VOOR HOTEL MR. JIGS IN VENLO

In Venlo hebben we de 34 luxe hotelkamers van hotel Mr. Jigs voorzien van Master3Plus geluidsarme binnenriolering.

Voorzijde van hotel Mr. Jigs

Gerelateerde Producten

Topfit productfoto

TOPFIT

Onze Topfit-serie is een dynamisch binnenrioleringsysteem van PP met speciale rubberen binnenring. Montage zonder lijm, direct waterdicht, snel te installeren, makkelijk na te stellen en blijvend flexibel. Veiligheid, gemak en snelheid worden door deze productenrange aan elkaar verbonden.

Polisan_T_stuk_1600x1000

Polisan

Polisan is een compleet binnenrioleringsprogramma aan buizen en hulpstukken. De buis bestaat uit 3-lagen; de binnen- en buitenlaag zijn van nieuw materiaal en de geschuimde tussenlaag bestaat uit gerecycled materiaal. Verkrijgbaar in zowel PVC- als PP-uitvoering en ideaal voor vrijverval binnenriolering.

Master3Plus is onder andere verkrijgbaar bij:

Van Walraven  /  Wildkamp /  Technische Unie  /  Solar
 

Meer weten? Vraag het onze experts!

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 228 355 694

Contactfoto Leon Ronde

Leon Ronde

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 6 21 36 25 19

0228-55696

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 35 24 64

Contactfoto Bart Bingen

Bart Bingen

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 30 22 23 20

Erik Venema

Erik Venema

Sales Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 89 43 05

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 15 18 89 63

Contactfoto Jan van Meegdenburg

Jan van Meegdenburg

Business Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 22 39 48 75

Cor Vis

Business Manager

Bouw & Installatie

+31 6 20 97 22 76

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail