Binnenriolering

Makkelijk en snel te installeren geluidsarme binnenriolering

Master 3 plus

Geluidsarme binnenriolering

Robuust en makkelijk en snel te installeren

Master 3 Plus binnenriolering van Pipelife is een robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Het voldoet aan alle eisen van de huidige bouw- en constructie normgeving en past uitstekend bij de nieuwe manier van bouwen. 

Door het uitgebreide assortiment kunnen wij voor iedere lay-out en structuur, hoe complex ook, een passend binnenrioleringssysteem ontwerpen. Het Master 3 Plus systeem is dan ook zeer geschikt voor toepassing in gebouwen waar een complexer en geluidsarm systeem nodig is zoals in hotel- en appartementsgebouwen.

Binnenrioleringssysteem Master 3 Plus is efficiënt te ontwerpen met BIM.

Referentie 

Onze geluidsarme binnenriolering is onder andere toegepast in hotel Mr. Jigs in Venlo.

SLIM & COMPLEET

Wij weten wat er speelt in jouw wereld. En daar stemmen we onze producten zo goed mogelijk op af. Ons totaal assortiment maakt installeren makkelijk.
Wij houden onze kennis en service graag op hoog niveau. Dus heb je suggesties of ideeën? Neem contact op en daag ons uit!

Binnenriolering assortiment

M3+

Master3plus

Robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Compleet en ontwerpbaar met BIM. Ook beschikbaar als prefab oplossing.

Topfit productfoto

Topfit

Dynamisch binnenrioleringssysteem met speciale rubberen binnenring. Montage zonder lijm, direct waterdicht, super snel te installeren, makkelijk na te stellen en blijvend flexibel.

soil

Polisan

Compleet binnenriolerings-programma in zowel PVC als PP. Geschikt voor vrijverval binnenriolering met een binnenste laag van gerecycled materiaal. 

Prefab bouwen

Samen maken we prefab bouwen makkelijk

Samen prefab bouwen
Samen prefab bouwen

Geluidsarme binnenriolering

Voordelen master 3 plus

Geluidsvermindering tot wel 19dB met de Master 3 Plus

Afvoersystemen wil je niet zien, maar ook niet horen! Door te kiezen voor de juiste oplossing verminder je het geluid en ontstaat er geen geluidsoverlast. Onze geluidsarme Master 3 Plus binnenriolering is dé oplossing voor projecten met strenge eisen ten aanzien van geluidsoverlast, zoals hotel- en appartementsgebouwen, zorginstellingen en hoogwaardige woning- en utiliteitsbouw.

De robuuste buizen van Master 3 Plus zorgen voor een optimale demping van het luchtgeluid. De duurzame polypropyleen buizen zijn voorzien van een gladde binnenlaag die afzetting voorkomt en geluidsisolerend werkt. Door geluiddempende rubberinlages in bevestigingsbeugels kan het contactgeluid worden geminimaliseerd.

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Geluidsberekening met Soundspotsim

Gegarandeerd de stilste binnenriolering

Natuurlijk wil je graag vooraf weten of jouw binnenriolering écht geluidsarm is. Daarom is ons geluidsarm afvoerprogramma MASTER 3 Plus ingelezen bij SoundSpotSim.

Met SoundSpotSim kunnen wij precies berekenen hoeveel geluid jouw ontworpen binnenriolering gaat maken. Op basis van deze informatie passen wij dan samen met jou waar nodig je ontwerp aan. 

Zo is jouw Master 3 Plus binnenriolering gegarandeerd de stilste.

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Snelle installatie

Makkelijke en snelle installatie van Master 3 Plus afvoersysteem

Master 3 Plus voorziet in handige oplossingen waardoor er makkelijk en snel geïnstalleerd kan worden. Zo heeft Master 3 Plus een volledig gemoft fittingprogramma. Buizen en fittingen kunnen gewoon in elkaar geschoven worden voor installatie, en sluiten direct waterdicht af. Dat betekent dat er niets hoeft te worden gelijmd.

Ook zijn er minder sokken nodig voor de installatie. De unieke dubbele mof kan op twee manieren worden toegepast, als schuifmof én als steekmof. Want de dubbele mof is een steekmof en schuifmof in één, waardoor je altijd over een passende mof beschikt. Een dubbele voorraad in je magazijn of werkbus is met onze dubbele mof niet meer nodig.

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Masterfit verloopstuk

Nog snellere en eenvoudigere installatie met het Masterfit verloopstuk

Het Masterfit verloopstuk kan in de buis worden geplaatst. Beton weghakken op moeilijk bereikbare plaatsen is hierdoor niet meer nodig. Door de dichtingsring aan de buitenkant sluit dit hulpstuk de combinatie van buis en fitting perfect af.

Het verloop is geschikt voor meerdere materiaalsoorten, voor zowel een dikwandige als een dunwandige buis, en kan horizontaal en verticaal gemonteerd worden.

Kortom, de perfecte oplossing voor uw renovatieklus!

Nooit meer beton weghakken met het masterfit verloopstuk

Prefab bouwen

Prefab bouwen met Master 3 Plus binnenriolering

Prefabricage is een veelbelovende bouwmethode om duurzamer en sneller te bouwen. Met minder mensen bovendien. Daarom zetten wij volop in op de ontwikkeling van innovatieve en slimme oplossingen voor prefab bouwen.

Ook met onze Master 3 plus binnenriolering kunnen wij voorzien in een kant-en klare oplossing op maat voor binnenriolering.

Samen prefab bouwen

Ontwerp Master 3 Plus afvoersysteem met BIM

Efficiënt bouwen begint met een goed gesprek. Maar ook door vooraf goede werktekeningen maken verloopt het bouwproces beter. Daarom kunnen onze rioleringssystemen eenvoudig ontworpen worden met BIM of MEP software. 

Ook ons binnenrioleringssysteem Master 3 Plus is efficiënt te ontwerpen met BIM. Zo kunnen we door real-time met jou samen te werken in BIM het perfecte ontwerp voor jouw Master 3 Plus binnenriolering realiseren. 

Geluidsarme Pipelife Master 3 Plus in ‘Mr. Jigs’ hotel Venlo

Zoek jij ook een oplossing voor binnenriolering? Ga in gesprek met ons en daag ons uit!

Contactfoto Robert Paul Hogers

Robert Hogers

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 228 355 694

Contactfoto Leon Ronde

Leon Ronde

Salesdesk

Bouw & Installatie

+31 6 21 36 25 19

Kees Tinke

Kees Tinke

Key Account Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 15 18 89 63

Contactfoto Pieter van Veen

Pieter van Veen

Key Account Manager

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 50 08 36 34

Ton Zonneveld

Ton Zonneveld

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 35 24 64

Contactfoto Bart Bingen

Bart Bingen

Key Account Manager

Bouw & Installatie

+31 6 30 22 23 20

Contactfoto Jan van Meegdenburg

Jan van Meegdenburg

PREFAB MANAGER

Pre-Connect Oplossingen

+31 6 22 39 48 75

Erik Venema

Erik Venema

Sales Manager

Bouw & Installatie

+31 6 51 89 43 05

Cor Vis

Business Manager

Bouw & Installatie

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail