Binnenriolering

Geluidsarm binnenrioleringsysteem

MASTER 3 PLUS is hét grensverleggende PP binnenrioleringsysteem van Pipelife met buizen en fittingen, ontworpen en geproduceerd om de hedendaagse uitdagingen op het gebied van bouw en constructie aan te gaan. Tijd én geld besparen: door het volledig gemofte fittingprogramma zijn er minder sokken benodigd bij installatie. Een geluidsvermindering tot 19 dB(A). De unieke dubbele mof kan op twee manieren worden toegepast: als een schuifmof én als een steekmof. Het Master 3 PLUS assortiment is gereed gemaakt voor het nieuwe bouwen. Het gehele programma is in de diverse BIM-geschikte bestandsformaten uitgewerkt.

Uniek in het MASTER 3 PLUS programma is het MASTERFIT verloopstuk. Dit is een verlooptoepassing voor in de buis. Vaak is het door ruimtegebrek niet mogelijk om een sok over de buis te monteren. Het uithakken van het beton rondom de buizen was tot nu toe de enige oplossing. Pipelife heeft voor dit probleem nu dé oplossing: het Masterfit verloopstuk.


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Deel:


Vind hier meer binnenriolering

Topfit

Topfit

soil

Vrij verval binnenrioleringsysteem

terrendis

Voorgeisoleerde leidingen

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail