Ronde van Oosterberg, samen fietsen voor Spieren voor Spieren

20 mei 2022 | 4 min lezen

Deel:

Onze collega’s fietsen mee voor Spieren voor Spieren

Van 17 mei tot en met 1 juli vindt de eerste editie van de Ronde van Oosterberg plaats. In 20 etappes wordt er door heel Nederland gefietst om geld in te zamelen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Onze collega’s fietsen mee en je kunt ze sponsoren! Daarnaast doneren wij voor elke like op onze LinkedIn-post € 1,- aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Ronde van Oosterberg, samen krachten bundelen voor Spieren voor Spieren

Op dit moment vindt de eerste editie van de Ronde van Oosterberg plaats. De ronde van Oosterberg wordt georganiseerd door Koninklijke Oosterberg. Met de Ronde van Oosterberg wil Koninklijke Oosterberg met al hun partners en geïnteresseerden de krachten bundelen, en zich samen inzetten voor de Stichting Spieren voor Spieren. De missie van Spieren voor Spieren is om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. 

Tijdens de Ronde van Oosterberg wordt er gefietst om geld in te zamelen voor de stichting, en hen zo te helpen bij hun missie. Van 17 mei tot en met 1 juli wordt er daarom in 20 etappes, variërend van 80 tot 130 kilometer, door Nederland gefietst. 

Sponsor onze collega’s

Ook onze collega’s Erik Venema, Robert-Paul Hogers en Aart Jan van der Meijden fietsen mee voor Spieren voor Spieren. Wil je onze collega’s sponsoren, of zelf een donatie doen aan de Stichting Spieren voor Spieren? Doneer dan hier! 

LinkedIn post

Wij willen graag een extra steentje bijdragen aan de missie van Spieren voor Spieren. Voor elke like op onze LinkedIn-post (in de periode van 16 mei tot 2 juli) doneren wij € 1,- aan de stichting.

Help ook mee, en geef een like op onze post!

LinkedIn post Ronde van Oosterberg

Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail