Code of Conduct

Leverancier Code of Conduct

Het is het beleid van Pipelife om op een eerlijke en maatschappelijk verantwoorde wijze zaken te doen. Dit houdt in dat Pipelife zichzelf verplicht om de geldende wetten te respecteren en uit te voeren, ethische regels aan te houden omtrent eerlijk zaken doen, fundamentele rechten van haar medewerkers te beschermen en haar klanten en alle anderen die met onze producten werken te beschermen. Het is ook van wezenlijk belang dat de zakenpartners van Pipelife ook op een maatschappelijk verantwoorde manier handelen die in overeenstemming is met de normen van Pipelife. Voor onze leveranciers hebben wij daarom onze gedragsregels vastgesteld in een supplier Code of Conduct. Onze leveranciers dienen zich te conformeren aan deze Code of Conduct.

Code of Conduct voor Lobby Activiteiten

Ook van Pipelife medewerkers wordt verwacht dat zij zich houden aan de geldende ethische en wettelijke regels en de principes van eerlijk zaken doen volgen. Hiervoor zijn onderstaande gedragsregels van toepassing.

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail