Pipelife Vlag Nederland
Pipelife Vlag Nederland

Kom naar de Open Dag van Pipelife!

Op zaterdag 8 oktober opent Pipelife de deuren voor alle collega’s, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Van 10:00 tot 15:00 kun je nu eindelijk zien hoe wij onze buizen produceren en hoe het spuitgieten nu eigenlijk werkt. Ook gunnen we de bezoekers een kijkje in ons indrukwekkende magazijn en op ons grote buitenterrein.

12 september 2022 | 3 min lezen

Kijkje achter de schermen

Enthousiaste afdelingscoördinatoren en teamleden zijn samen met de activiteitencommissie al weken aan het voorbereiden. Zo is er een leuke route uitgestippeld en zijn er genoeg activiteiten om er een geweldige dag van te maken voor jong en oud.

Maak gebruik van de kans om onze unieke productielocatie van dichterbij te bekijken. Ben je benieuwd naar het werken bij Pipelife, of heb je een vriend(in) of familielid die op zoek is naar een baan? Kom dan ook zeker (samen) naar de Open Dag!

We verwelkomen je graag op zaterdag 8 oktober 2022 van 10:00 tot 15:00.

Pipelife Productie Nederland Enkhuizen

Praktische informatie

Er is een leuke route uitgestippeld met activiteiten voor jong & oud, deze duurt ongeveer 1,5 uur. Kom dus op tijd, en zoveel mogelijk op de fiets.

Start route:
Flevolaan 7, Enkhuizen
Je wordt per pendelbus vervoerd tussen de Flevolaan en Vlakwater

Datum & tijd: 
Zaterdag 8 oktober
10.00 tot 15.00 uur

Parkeren:
Kom zoveel mogelijk op de fiets! We hebben voldoende ruimte in de fietsenstalling bij de hoofdingang. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij de hoofdingang op de Flevolaan (parkeerterrein Renolit).

Pipelife Locatie Nederland Enkhuizen

Benieuwd naar het werken bij Pipelife?

Bij ons kun jij, samen met een team enthousiaste collega’s, écht een verschil maken. Door bijvoorbeeld de productieketen verder te verduurzamen, te zorgen dat onze buizen en hulpstukken op tijd en goed worden geproduceerd, of producten te ontwikkelen waarmee we de energietransitie ondersteunen.

De Open Dag is de uitgelezen kans om een voorproefje te krijgen van het werken bij Pipelife. Er zullen genoeg enthousiaste collega's aanwezig zijn om je meer te vertellen over hun werkzaamheden. Wil je alvast weten welke vacatures wij nu hebben? Bekijk dan ons vacatureportaal!

Twee Pipelife Collega's Logistiek met Heftruck

Vragen? Neem contact op!

Contactfoto Nienke Wenners-Stam

Nienke Wenners-Stam

Interne communicatie

+31 228 355 541

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail