Choose your region
Werken bij Pipelife!
Contact · Languages: NL | EN
Menu
Collage_Infra

Buitenriolering

Pipelife Nederland B.V. levert al jaren complete kunststof rioleringssystemen, bekend om hun hoge kwaliteit. Kenmerkend voor deze systemen zijn onder andere de lange levensduur, hoge chemische resistentie, het complete programma en de gunstige prijs.

EMC

Electro

In 1948 introduceerde Pipelife als eerste in Europa de kunststof installatiebuis onder de merknaam Polivolt. Sindsdien is een reputatie opgebouwd als een innovatieve en normstellende leverancier.

PipeLife_091125_01

Binnenriolering

Pipelife Nederland beschikt over een ruim assortiment producten waarmee vuilwater in en om huizen en bedrijfspanden kan worden afgevoerd.

150313PipeLife_13Bew_LowRes

Gas

Voor het aanleggen van gasleidingen biedt Pipelife Nederland een complete range oplossingen. Pipelife levert zowel componenten voor PE gasleidingen als het door Pipelife ontwikkelde Polsafe systeem.

Aquagripmetbuis

Water

In PE leveren we buizen in diameters van 20mm tot en met 2500mm, voor zowel drinkwater, demi-water als vuil water. Daarnaast bieden wij ook een scala aan PVC buizen en hulpstukken tot en met een diameter van 630 mm.

overzichtdr000

Drainage

Pipelife Nederland levert verschillende complete leidingsystemen voor drainage.
De hoge kwaliteit, de goede chemische resistentie, de eenvoudige verbindingstechnieken en de duurzaamheid zijn kenmerkend voor deze systemen.

Soluforceclose

Soluforce

SoluForce pipeline solutions are as comprehensive as you want them to be.

Handleidingen

Hier vind je de handleidingen

pipelife-brochures_200