Choose your region
Werken bij Pipelife!
Contact · Languages: NL | EN
Menu

Directieverklaring

Het is de laatste jaren duidelijk geworden dat de energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat het gebruik ervan zijn invloed heeft op onze leefomgeving. Wij zien het dan ook als onze plicht om hier op een duurzame wijze mee om te gaan. Naast het maken van goede en duurzame producten houden wij ook rekening met onze omgeving en onze werknemers, immers een gemotiveerde organisatie is de sleutel tot duurzaam succes.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met een goed MVO beleid de juiste balans kunnen vinden tussen People, Planet en Profit. Al jarenlang zijn wij daarom bezig dit beleid vorm te geven. Zo hebben wij onze carbon Footprint vastgesteld en zijn we druk bezig om onze reductiedoelstellingen op het gebied van energieverbruik en CO2 te realiseren. Daarnaast zijn we zeer actief met recycling bezig en proberen het materiaalverbruik in onze producten terug te dringen. Ook middels een actief HSE-, milieu- en energiebeleid zijn wij bezig onze werkomgeving verder te verbeteren.

Duurzaamheid is een gezamenlijke inspanning van onze medewerkers, aandeelhouders, klanten, business partners, leveranciers en omgeving. Samen met deze partners zijn wij er van overtuigd dat wij ook in de toekomst ons beleid vorm kunnen geven en daardoor binnen onze branche een voortrekkersrol kunnen blijven vervullen.

Mark van Loon

General Manager
Pipelife Nederland B.V.

MarkvanLoon6