PIP_NLE_Elektro_Preflex Spider_photoshoot

Prefab elektro-installatie

Prefab elektro-inststallatie

Ooit gehoord van een prefab elektro-installatiesysteem? Dat is de Preflex Spider van Pipelife. Het maken van tijdrovende elektrische verbindingen is vanaf nu verleden tijd.  

De Preflex Spider bestaat uit voorbedrade flexibele buizen van Preflex, aan elkaar gekoppeld middels lasdozen. Voor de bedrading van een pand, zijn geen losse materialen meer nodig. De kant-en-klare, op maat gemaakte elektro-installatie voor elke woning, is een vernieuwende totaaloplossing. 

De Preflex Spider heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de huidige installatiemethode. Enerzijds betekent het kant-en-klare systeem dat er minder materiaal op de bouwplaats hoeft te worden afgeleverd, waardoor er geen bouwafval ontstaat. Anderzijds levert de Preflex Spider een enorme tijdsbesparing van circa 75% op. Bovendien is de installatie zeer eenvoudig, waardoor de werkzaamheden ook door minder geschoolde krachten uitgevoerd kunnen worden. Na het uitrollen wordt de Preflex Spider op het dek geschoten, waarna er beton over gegoten kan worden. Bij dit prefabsysteem zijn alle aansluitingen al gerealiseerd en uitgebreid getest conform de NEN1010-norm. Zo wordt een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd. 

De Preflex Spider wordt op maat geleverd voor iedere woning. De installateur tekent hiervoor de gehele elektro-installatie in het BIMobject en levert dit bij Pipelife aan. Deze data is het uitgangspunt voor de werktekening en vervolgens produceert Pipelife de Preflex Spider.  

De gepatenteerde Preflex Spider maakt de werkzaamheden in de installatiebranche beduidend schoner, lichter, efficiënter en bovendien goedkoper en is als totaalconcept uitermate geschikt voor installateurs, aannemers en projectontwikkelaars die werkzaam zijn in woningbouwprojecten en gebruik maken van Building Information Modeling (BIM). Daarnaast kan de prefab Preflex Spider met andere prefab wand- en vloeroplossingen worden gecombineerd, waardoor het onderdeel kan zijn van het modulair bouwen. 


Heeft u hulp nodig? Vraag het onze experts!

Mark Bakker

Mark Bakker

Business Manager

Electro

+31 653260977

Contact

Kies a.u.b. de manier waarop u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

callback serive
Wij nemen telefonisch contact met u op
E-mail service
Wij zullen per e-mail contact met u opnemen

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met u op
E-Mail service
We nemen contact met u op via e-mail