Binnenriolering

Voorgeïsoleerde leidingen. Terrendis.

Terrendis voorgeïsoleerde leidingen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het transport van verwarmingswater, warm sanitair water, koelings- en drinkbaar water, afvalwater of andere vloeistoffen in een ondergronds distributienetwerk. Pipelife levert voorgeïsoleerde leidingen op iedere gewenste lengte. Voor flexibele, duurzame ondergrondse leidingsystemen in commerciële en residentiële gebouwen. Toepasbaar in diverse warmte, koude en sanitaire netwerken. Geschikt voor installatie onder de meest moeilijke werkomstandigheden. Dankzij de ongeëvenaarde flexibiliteit van ons voorgeïsoleerde leidingsysteem, wordt het gebruik van koppelingen sterk verminderd. Het risico op ondergrondse lekkage wordt hierdoor praktisch uitgesloten en het leidt tot een forse besparing op tijd en installatiekosten. De perfecte oplossing voor uw energiedistributiesysteem!


Binnenriolering assortiment

M3+

Master 3 plus

Robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Compleet en ontwerpbaar met BIM. Ook beschikbaar als prefab oplossing.

Topfit productfoto

Topfit

Dynamisch binnenrioleringssysteem met speciale rubberen binnenring. Montage zonder lijm, direct waterdicht, super snel te installeren, makkelijk na te stellen en blijvend flexibel.

soil

Polisan

Compleet binnenriolerings-programma in zowel PVC als PP. Geschikt voor vrijverval binnenriolering met een binnenste laag van gerecycled materiaal. 

terrendis

Terrendis

Uiterst flexibele voorgeïsoleerde leidingen voor verwarming, sanitair en koeling. Dé perfecte oplossing voor jouw energiedistributiesysteem!


Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail