Data inzetten voor veiliger drinkwater en minder overstromingen

Slimme oplossingen voor complexe problemen

Gebruik maken van data om de veiligheid en zekerheid van schoon drinkwater te optimaliseren. Voorkom overstromingen met een slim regenwaterbeheersysteem dat je precies laat weten wanneer een overstroming op de loer ligt of waar de zwakke punten van het systeem zich bevinden.

SMART WATER SOLUTIONS

Water is onderdeel van ons leven. Laten we data inzetten voor betere inzichten en nog schoner en veiliger drinkwater.

De Pipelife Smart Probing solution biedt de mogelijkheid om te meten en real-time data genereren vanuit het drinkwaternetwerk, zonder omgevingsbeperkingen, op elk punt in het netwerk, met gemakkelijke toegang tot de pijpleidingen vanaf het maaiveld.

Voortdurende controle van het waternetwerk, altijd en overal. Een gemakkelijke en toegankelijke manier om op elk punt in het drinkwaternetwerk data te genereren en om de dichtheid van metingen en de nauwkeurigheid van uw analyses te vergroten.

Smart water probe

STOP OVERSTROMINGEN MET SLIM REGENWATERBEHEER

Met een slim regenwaterbeheersysteem dat in real-time data verzamelt en analyseert krijg je toegang tot essentiële informatie. Naast een veilige opvang, opslag en afvoer van water, kan Smart Raineo waarschuwen bij dreigende overstromingen. Op die manier kan er op tijd worden ingegrepen zodat overstromingen en schade worden voorkomen. 

Bovendien behoort het tot het verleden dat u iemand op pad moest sturen om het regenwaterbeheersysteem te controleren. Met geavanceerde onderhoudswaarschuwingen vertelt het monitoringsysteem je precies wanneer het tijd is voor een controle!

Raineo_Video

Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail