Onze nieuwste innovaties

Geautomatiseerde 3d printtechnologie

De ondergrondse storm- en afvalwaterinfrastructuur wordt aanzienlijk verbeterd dankzij de unieke toepassing van de zeer nauwkeurige productie van Pipelife. Wat tot nu toe alleen diende voor de productie van losse kunstobjecten of prototypes, wordt voor het eerst in de geschiedenis toegepast in de massaproductie. Als wereldwijde pionier maken we gebruik van automatische 3D-printtechnologie om volledig op maat gemaakte polypropyleen (PP) mangaten te produceren als onderdeel van onze stort- en afvalwaterproductsystemen. 

 

De precisie in de civiele techniek wordt nog een stap verder gebracht, waarbij voorheen moeilijke hoeken en hoogtes binnen mangatprofielen tot in de perfectie worden gerealiseerd en verschillende buisdiameters met één druk op de knop kunnen worden gecombineerd. Naast de voordelen van de bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden (door R&D berekende 400 quadriljoen opties), bevestigt het derde testlaboratorium Deltares dat de prestaties van het product beter zijn dan die van klassiek vervaardigde producten. Voorafgaande computerberekeningen ontwerpen mangatprofielen met optimale stromingseigenschappen, terwijl de 3D-printprecisie een 1:1-implementatie mogelijk maakt met vloeiende en naadloze interieurs. Er kan dus minder onderhoud worden verwacht dan een algehele verbetering van het complete storm- of afvalwatersysteem.

3D printer
3D printer
3D printer
3D printer
3D printer

Contact

Kies de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbel service
Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op
E-mail service
Wij nemen per e-mail z.s.m. contact met je op

Kom in contact met ons team

Kies a.u.b. de manier waarop je graag met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbellen

Terugbelservice
We nemen telefonisch contact met je op
E-Mail service
We nemen contact met je op via e-mail