Choose your region
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Open your mind met BIM

BIM samen met Pipelife. Dankzij de Pipelife 360° Revit content kunnen de Pipelife producten perfect in een BIM model toegepast worden.

TOPFIT de nieuwe standaard

Topfit Binnenriolering van Pipelife monteert u met het grootste gemak. Het past direct, zonder lijm.

Bezoek ons tijdens de InfraTech 2017

Bezoek ons tijdens de InfraTech 2017 op stand locatie 4.320 Voor iedereen die geïnteresseerd is in de infrastructuur in Nederland.

Pipelife wenst u een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Graag willen wij u attenderen dat wij gedurende de volgende periode gesloten zijn. Wij zijn gesloten van 22 december tot en met 30 december. Wij zijn weer bereikbaar vanaf 2 januari.

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Water In De Openbare Ruimte

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Water In De Openbare Ruimte op stand locatie 2.111 Voor iedereen die geïnteresseerd is in de water- en klimaatbestendige openbare ruimte

KEMA certificaat voor Polivolt buizen vernieuwd

Na acht jaar is in oktober 2015 de nieuwe NEN 1010:2015 gepubliceerd. De nieuwe NEN1010 wordt geldig vanaf 1 januari 2017 via het Bouwbesluit. De nieuwe norm is meer in lijn gebracht met
Kennisgeving fraudepoging

Kennisgeving fraudepoging

Via deze communicatie laat het management van Pipelife Nederland aan al haar belanghebbenden weten dat zij onlangs op de hoogte is gebracht van een fraudepoging uit naam van Pipelife.

Renoflow 400 inspectieputten

Door de ruime ervaring welke wij hebben opgedaan in de riolering, heeft geleid tot de ontwikkeling van de nieuwe Renoflow 400 base. De base is gemaakt uit een spuitgiet matrijs. Dit heeft als voordeel dat de base uit één geheel bestaat. Hierdoor zijn er geen lasnaden welke kunnen lekken.

Bezoek van jong MKB INFRA

Waar komen kunststofbuizen vandaan en hoe worden ze gemaakt? Dat wilden de mensen van Pipelife Nederland BV en Joosten Kunststoffen graag eens uitleggen aan de leden van Jong MKB Infra.

Polsafe opzetstuk met geintegreerde Gas-Stop

Bijna 25 jaar geleden, introduceerde Pipelife Oostenrijk de GAS-STOP. Een klein en slim apparaat, wat verhindert, dat er een vrije uitstroom van gas optreedt, nadat de PE buis is beschadigd. Onlangs presenteerden wij een model Pipelife gas-stop geschikt om in een Polsafe opzetstuk te plaatsen. Er zijn vele voordelen....
globe