Choose your region
Reageer · Languages: NL | EN
Menu

Nieuws

Duurzaam Verwarmd 21 en 22 maart

Op 21 en 22 maart zijn wij te vinden op de beurs Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer. Bezoek onze stand (H17) en laat je informeren over het exclusieve partnership met het Belgische Terrendis.

Kom naar Light+Building 2018

Van 18 t/m 23 maart is Pipelife vertegenwoordigd op Light+Building in Frankfurt. Bezoek ons in hal 8 bij stand B40 en laat je informeren over onze innovaties!

Luba Academy: leerwerktraject voor procesoperators

Pipelife streeft ernaar het beste uit haar medewerkers te halen en investeert hier dan ook graag in. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Luba Academy: een leerwerktraject voor procesoperators bij Pipelife Nederland.

Transitieagenda Kunststoffen

De transitieagenda's zijn aangeboden aan de tien ondertekenende partijen van het Grondstoffenakkoord. Ook zijn ze gelijktijdig naar de Tweede Kamer gezonden. Lees meer en bekijk de transitieagenda Kunststoffen

Pipelife op de VSK in de Jaarbeurs Utecht

Pipelife is deze week te vinden op de VSK in de Jaarbeurs Utrecht, samen met het Belgische Terrendis. Lees meer over deze samenwerking.

De nieuwe nr. 1 in duurzaamheid!

Een absolute innovatie in duurzaamheid: De Renofort 3-laags PVC buizen bestaande uit 50% gerecycled materiaal. De buizen dragen het KOMO-keurmerk. Kiwa en Bureau Veritas zien toe op het percentage gerecycled materiaal. Dit is nieuw in de Nederlandse markt!

Rectificatie Noordhollands Dagblad

Het artikel in het NHD, waarin te lezen stond dat er een inval van de Inspectie Leefomgeving en Transport zou hebben plaatsgevonden bij Pipelife in Enkhuizen, is inmiddels gerectificeerd. Lees de rectificatie.

Berichtgeving Noord-Hollands Dagblad

Dinsdagochtend 23 januari is er een artikel in het Noord-Hollands Dagblad verschenen waarin staat dat de Inspectie Leefomgeving en Transport een inval heeft gedaan bij Pipelife. Dit artikel berust op een misverstand.

Open your mind met BIM

BIM samen met Pipelife. Dankzij de Pipelife 360° Revit content kunnen de Pipelife producten perfect in een BIM model toegepast worden.

TOPFIT de nieuwe standaard

Topfit Binnenriolering van Pipelife monteert u met het grootste gemak. Het past direct, zonder lijm.
globe